KAKVA ŠTETA ZA ZORANU ARUNOVIĆ! Srbija ostaje bez medalje - Mikec usamljen u finalu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za dlaku izmače...

KAKVA ŠTETA ZA ZORANU ARUNOVIĆ! Srbija ostaje bez medalje - Mikec usamljen u finalu!

Foto: Starsport

Srpska strelkinja Zorana Arunović završila je učešće na Olimpijskim igrama posle izuzetno uzbudljivog nastupa u kvalifikacijama discipline 10 metara vazdušni pištolj. Nažalost, uprkos svojim naporima, nije uspela da se plasira u veliko finale, zauzevši 10. mesto sa 575 krugova.

Arunovićeva je započela takmičenje sa 96 krugova u prvoj seriji, a isti rezultat ostvarila je i u drugoj. Treća serija donela joj je rezultat od 95 krugova, dok je u četvrtoj, petoj i šestoj seriji postigla ponovo 96 krugova. Iako je imala stabilan početak, dve osmice tokom prve i treće serije udaljile su je od plasmana u finale.

Tokom pucanja, Arunovićeva je prolazila kroz velike oscilacije u plasmanu. Nakon druge osmice, privremeno se spustila na 20. poziciju, ali je uspela da se ponovo popne na lestvici i da se čak približi osmom mestu koje bi joj donelo finale.

Republika

Foto: serbianshooting.rs

Zorana Arunović i Damir Mikec

Nažalost, uprkos svojoj upornosti, Zorana Arunović nije uspela da ostvari dovoljan broj krugova koji bi joj doneli plasman u veliko finale i borbu za medalju za Srbiju na Olimpijskim igrama. Iako je ostavila "samog" Damira Mikeca u velikom finalu u streljaštvu, Zorani samo treba skinuti kapu uprkos porazu, s obzirom na to šta je do sada uradila za Srbiju.

U finale su se plasirale Veronika Major iz Mađarske (582), Jin Je Oh iz Južne Koreje (582), Manu Baker iz Indije (580), Vin Tu Trin iz Vijetnama (578), Jeji Kim iz Južne Koreje (578), Ksue Li iz Kine (577), Iljada Tarhan iz Turske (577) i Randžin Đijang (577).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading