SMRT NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! U Olimpijskom selu preminuo trener

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivana smrt.

SMRT NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! U Olimpijskom selu preminuo trener

Foto: Profimedia

Nedavni odlazak Lionela Elika Fatupaitoa, nacionalnog bokserskog trenera Samoe, ostavio je dubok uticaj na sportsku zajednicu Samoe. U svojim 60 godinama, Fatupaito je tragično preminuo od srčanog udara u Olimpijskom selu, neposredno pre početka Olimpijskih igara. Njegov izostanak posebno je uticao na Atoa Plodžicki-Faoagalia, jedinog samoaškog boksera koji se takmičio na Olimpijskim igrama, a koji se našao bez trenera pred svoje predstojeće mečeve.

Predsednica Saveza sportova Samoe i Nacionalnog olimpijskog komiteta (SASNOC), Paula Talalelei Pauga, izrazila je osećanja celokupne sportske zajednice Samoe, izjavivši:

- Lionel je bio jedan od najboljih bokserskih trenera Samoe. Naše misli i misli cele samoanske sportske zajednice su s Lionelovom porodici, njegovim bokserima i prijateljima. Jako će nam nedostajati - objavila je predsednica SASNOC-a Paula Talalelei Pauga.

- Samoanski odbor neće davati dalje izjave i tražiti će da se poštuje privatnost Lionelove porodice i sportista tokom ovog teškog vremena - dodaje se.

- Međunarodna bokserska asocijacija (IBA) izražava iskrenu saučešće porodici prijateljima i kolegama Lionela Elika Fatupaita, nacionalnog bokserskog trenera Samoe, koji je tragično preminuo. Lionelova predanost i strast prema sportu su ostavili neizbrisiv trag u bokserskoj zajednici. Njegovo će nasleđe nastaviti nadahnjivati ​​buduće generacije - navodi IBA.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading