HOROSKOP ZA SUBOTU 28. JUL! Rakovima i Vagama se savetuje trening, Lavove očekuje dinamičan period u ljubavi

Autor:

Vesti

28.07.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA SUBOTU 28. JUL! Rakovima i Vagama se savetuje trening, Lavove očekuje dinamičan period u ljubavi

Foto: Shutterstock

Ovnovi, danas nije povoljan dan za ulazak u rizične poslovne poteze ili investicije. Preporučuje se da se fokusirate na sigurnije opcije i izbegavate sve što može da vas dovede u finansijski rizik. S druge strane, očekuje vas romantično putovanje s partnerom koje će doprineti vašem zbližavanju i jačanju veze. Takođe, savetuje se da obratite pažnju na ishranu i razmislite o njenoj promeni kako biste poboljšali svoje zdravlje. Bikovi, budite oprezni u komunikaciji sa partnerom zbog mogućih napetosti koje može uzrokovati nervoza. Pokušajte da izbegnete sukobe i nesuglasice tako što ćete biti pažljiviji u izražavanju svojih osećanja i potreba.

Blizanci, danas bi mogli doživeti ljubav na prvi pogled. Postoji mogućnost da vas jedan šarmantan kolega očara i privuče vašu pažnju. Budite otvoreni za nove prilike i upoznavanje novih ljudi. Rakovi, preporučuje se da počnete sa treniranjem kako biste poboljšali svoje zdravlje i opšte fizičko stanje. Slobodni Rakovi mogu očekivati uzbudljive avanture tokom putovanja.

Lavovi, pred vama je dinamičan period u ljubavnom životu. Očekujte promene i uzbuđenja koja će vam doneti nove ljubavne doživljaje. Budite spremni za neobične situacije i nove kontakte. Device, očekuje vas problematičan period u poslovnim sastancima. Možda ćete se suočiti s teškoćama u komunikaciji i organizaciji posla. Pored toga, moguće je da će se pojaviti početak veze s nekim koga već duže poznajete. Budite oprezni da ne idealizujete partnera i obratite pažnju na moguće bolove u kičmi.

Foto: Shutterstock

Ilustracija

Vage, danas je preporučljivo da se posvetite fizičkoj aktivnosti, poput treninga. Takođe, uspešno ćete pronaći zajedničko rešenje za neki stari problem sa partnerom, što će vam doneti olakšanje i poboljšanje u vezi. Škorpije, moguće je da ćete imati problema sa reumom. Obratite pažnju na svoje zdravlje i izbegavajte aktivnosti koje mogu pogoršati vaše stanje.Strelčevi, vaše zdravlje je trenutno u dobrom stanju, pa iskoristite ovaj period za održavanje i poboljšanje fizičke kondicije.

Jaračevi, danas će se zbližavanje s partnerom odvijati u prijatnoj atmosferi. Očekuje vas harmonija u odnosu i uživanje u zajedničkim trenucima.

Vodolije, uživajte u dobrom zdravlju i energiji koju imate. Iskoristite ovaj period za aktivnosti koje vas ispunjavaju i za rad na sebi. Ribe, mogući su problemi s pritiskom, pa se preporučuje da obratite pažnju na svoje zdravlje. Takođe, budite oprezni s prevarama i lažnim prijateljima. Danas se mogu pojaviti međuljudski problemi i sukobi sa partnerom koji će vam zadati glavobolje. Pokušajte da pronađete miran način za rešavanje nesuglasica.

Vaš celokupan horoskop pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading