ŠPANSKI DUBL SLAVIO U PARIZU: Nadal i Alkaraz obezbdili plasman u drugo kolo OI nakon manjih poteškoća!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan start Španaca.

ŠPANSKI DUBL SLAVIO U PARIZU: Nadal i Alkaraz obezbdili plasman u drugo kolo OI nakon manjih poteškoća!

Foto: Profimedia

Španski dubl Karlos Alkaraz i Rafael Nadal započeo je svoje učešće na Olimpijskim igrama u Parizu pobedom nad argentinskim parom Maksima Gonzalesa i Andreasa Moltenija rezultatom 7:6 (7-4), 6:4.

Argentinski par pružio je snažan otpor favorizovanom španskom timu tokom prvog seta, čak su uspeli da uđu u taj-brejk, ali su Nadal i Alkaraz uspeli da se izbore sa izazovom i osvoje odlučujući poen. Iako su se argentinski teniseri poveli sa 3:0 u drugom setu, španski dubl nije dozvolio da ih to obeshrabri. Uspešno su preokrenuli rezultat u svoju korist, a potom i slomili otpor žilavog argentinskog dua.

Ova pobeda predstavlja značajan početak za španski tim na Olimpijadi u Parizu i sigurno će im dati dodatni podstrek za dalje takmičenje. Nadal i Alkaraz pokazali su izuzetnu borbenost i veštinu, što ih čini ozbiljnim konkurentima u narednim mečevima.

Kako se takmičenje bude odvijalo, biće interesantno pratiti kako će se razvijati forma španskog dubla i da li će uspeti da ostvare zapažen rezultat na Olimpijadi. Svakako, ova pobeda je odličan uvod u njihovo učešće i obećava uzbudljive mečeve u danima koji slede. Ovaj trijumf dosta utiče na samopouzdanje španskog dvojca i sigurno će im značiti u nastavku Olimpijskih igara. Karlitos je imao priliku da gleda svog idola i da mu pomogne da se ponovo raduje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading