TRENER SARE ĆIRKOVIĆ GRMEO POSLE ELIMINACIJE: Brutalno isprozivao sudije!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Za mene je ovo bila ubedljiva pobeda Sare'' - naveo je Ždralo.

TRENER SARE ĆIRKOVIĆ GRMEO POSLE ELIMINACIJE: Brutalno isprozivao sudije!

Foto: Profimedia

Reprezentativka Srbije u boksu Sara Ćirković nije uspela da se plasira u drugo kolo u kategoriji do 54 kilograma na Olimpijskim igrama u Parizu. Njena borba sa Tajlanđankom Jutamas Jitpong završena je rezultatom 1:4 u korist protivnice. Ovaj poraz je razočarao kako samu bokserku, tako i njenog trenera Mirka Ždrala.

Mirko Ždralo, trener Sare Ćirković, izrazio je nezadovoljstvo suđenjem na meču prve runde Olimpijskih igara.

- Na žalost, sudije su odlučile da nismo bili dovoljno dobri za ovaj meč. Možda sam pristrasan, ali za mene je ovo bila ubedljiva pobeda Sare - napisao je Ždralo na instagramu.

Foto: Instagram/mirko.zdralo/screenshot

 

Ovo nezadovoljstvo suđenjem dodatno je naglasilo delikatnu prirodu borbe u boksu, gde odluke sudija mogu imati značajan uticaj na ishod meča. Ćirković je uložila veliki napor i trud da se pripremi za Olimpijske igre, te je poraz svakako predstavljao razočaranje za nju i njene pristalice. Ipak, takmičarski duh i predanost sportu će je sigurno podstaći da nastavi sa svojim boksačkim putem, te se nadamo da će u budućnosti postići još veće uspehe.

Ovaj poraz nije kraj Sare Ćirković kao vrhunske bokserke, već samo jedna prepreka koju će prevazići svojom upornošću i talentom. Svi koji je prate će s nestrpljenjem iščekivati njen sledeći nastup i priliku da pokaže svoje boksačko umeće na internacionalnoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading