NIJE MOGLO GORE: Amerikanci razočarali Pešića! Biće pakleno protiv "drim tima"!

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

27.07.2024

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nade su se ipak ugasile...

NIJE MOGLO GORE: Amerikanci razočarali Pešića! Biće pakleno protiv "drim tima"!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Košarkaši Srbije se spremaju za svoj prvi meč na Olimpijskim igrama u Parizu, a protivnik im neće biti ni manje ni više nego reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država. Iako su se nadali da će NBA zvezda Kevin Durant propustiti ovaj meč zbog povrede, najnovije informacije govore suprotno. Prema izveštaju "USA today", Durant će ipak biti spreman za duel protiv Srbije, što predstavlja dodatni izazov za naše košarkaše.

Prema prvobitnim procenama, očekivalo se da će Kevin Durant propustiti meč zbog povrede, ali najnovije vesti dovode u pitanje tu mogućnost. Selektor Sjedinjenih Američkih Država Stiv Ker dao je naznaku da bi Durant mogao da zaigra protiv Srbije, što dodatno pojačava tenziju pred ovaj susret.

I pored izazova koje donosi moguće učešće Duranta, reprezentacija Srbije ulazi u ovaj meč sa sjajnom formom i puna samopouzdanja. Izabranici Svetislava Pešića su pokazali izuzetnu igru u pripremnim mečevima i sigurno će pružiti snažan otpor ekipi Sjedinjenih Američkih Država.

Foto: Tanjug/AP

Ipak će zaigrati protiv "orlova" - Kevin Durant

 

Iako će se susret odigrati u Parizu, srpski košarkaši će imati podršku svojih navijača koji će biti uz njih i pružiti im dodatnu motivaciju da pruže svoj maksimum na terenu.

Ovaj meč ima veliki značaj za obe ekipe, jer će pobeda doneti veliko samopouzdanje i prednost u narednim susretima. Srbija će imati priliku da pokaže svoju snagu i kvalitet, dok će Sjedinjene Američke Države želeti da potvrde svoj status apsolutnog favorita.

U nedelju će se odigrati meč koji će privući pažnju košarkaške javnosti širom sveta. Srbija će se suočiti sa izazovom protiv reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država, a publika će imati priliku da uživa u vrhunskom košarkaškom spektaklu. Očekuje nas uzbudljiv meč pun tenzije i neizvesnosti, a sigurno je da će košarkaši Srbije dati sve od sebe da ostave srce na terenu i ostvare veliki uspeh na Olimpijskim igrama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading