KOŠARKAŠI SRBIJE JEDINSTVENI: '''Orlovi'' se izdvajaju od svih u Parizu po OVOM!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj podatak govori mnogo toga.

KOŠARKAŠI SRBIJE JEDINSTVENI: '''Orlovi'' se izdvajaju od svih u Parizu po OVOM!

Foto: Starsport

Košarkaši Srbije se pripremaju za prvi meč na Olimpijskim igrama protiv Sjedinjenih Američkih Država sutra od 17.15. Svi sa velikim nestrpljenje iščekuju ovaj okršaj dve najdominantnije sile u ovom sportu na svetu koji izaziva veliku pažnju u čitavom svetu i sve oči će biti uprte u Lil i ovaj spektakl.

Na svakoj smotri ''orlovi'' izazivaju veliku pažnju svojim prisustvom. Na ovim Olimpijskim igrama Srbija je jedina koja u svom košarkaškom timu nema igrača koji su tamnopute boje kože i one koji su istetovirane, što je impresivno. Ovo govori koliko je naš nacionalni tim primeran i da u našoj zemlji ima veoma talentovanih košarkaša i te nam nisu potrebni igrači van granica Srbije.

Foto: Starsport

Reprezentacija Srbije

Osim Amerike, izabranici Svetislava Pešića se nalaze u grupi sa Južnim Sudanom i Portorikom. Biće zanimljivo videti kako će Srbija odigrati sve mečeve grupne faze i da li će hrabri ''orlovi'' stići do finala kao i 2016. godine kada su pod patronatom Aleksandar Đorđevića osvojii srebrnu medalju. Naš nacionalni tim su već jednom osvojili zlato na olimpijskoj smotri davne 1980. godine. 

Definitivno je duel protiv Amerikanaca u centru pažnju, ali ne treba ni ostale protivnike shvatiti olako. Sve u svemu ovaj podatak treba biti za ponos Srbije, pošto se većina nacionalnih timova oslanja na strane igrače, dok se ''orlovi'' uzdaju u domaće, a ovim dokazujemo da smo zemlja košarke, ali i da smo primerni bez tetovaža. Sutra svi podržimo našu reprezentaciju protiv SAD i budimo im vetar u leđa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading