NEVEROVATNO! IMAMO POZNATOG SUDIJU! Oni će određivati našu budućnost na Olimpijskim igrama

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija se sastaje sa Amerikancima u prvom meču grupe C.

NEVEROVATNO! IMAMO POZNATOG SUDIJU! Oni će određivati našu budućnost na Olimpijskim igrama

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaška reprezentacija Srbije saznala je ko će joj deliti pravdu na meču protiv Sjedinjenih Američkih Država u nedelju popodne. Na terenu će pored dve najbolje startne petorke timova stajati i trojica sudija, Joan Roso, Hulio Anaja i Martins Kozlovskis, dok će delegat na ovom meču biti Jasvant Mutetuvegama iz Šri Lanke.

Joan Roso je poznat ovdašnjoj javnosti po svojim prethodnim sudijama na mečevima Srbije, uključujući i utakmicu protiv Turske pre dve godine u borbi za odlazak u Manilu, kao i meč sa Južnim Sudanom na Mundobasketu. Takođe, Roso je bio akter i utakmice protiv Belgije kada je u dvorani nestala struja, dodatno ga čineći zanimljivim izborom za ovako važan meč na Olimpijskim igrama.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

 

Srbija se sastaje sa Amerikancima u prvom meču grupe C na Olimpijskim igrama u Francuskoj, a meč u Lilu je zakazan za 17.15. Ovo će biti izuzetno značajan meč za obe ekipe, a ljubitelji košarke u Srbiji željno iščekuju ovaj susret. S obzirom na istoriju međusobnih mečeva i značaj takmičenja, očekuje se izuzetno uzbudljiva utakmica u kojoj će obe ekipe dati sve od sebe kako bi ostvarile pobedu.


Košarkaška reprezentacija Srbije trenutno se nalazi u fazi priprema za Olimpijske igre u Francuskoj, a meč protiv SAD će biti od velikog značaja za dalji tok takmičenja. Nakon nedavnog meča sa Japanom, gde je Nikola Jokić bio u centru pažnje, očekuje se da će reprezentacija Srbije pružiti snažan i ujednačen timski nastup protiv jakog američkog protivnika.

U nedelju popodne, ljubitelji košarke imaće priliku da uživaju u meču između košarkaških reprezentacija Srbije i Sjedinjenih Američkih Država. Sudije koje će deliti pravdu na terenu, kao i sam značaj meča, čine ovaj susret izuzetno interesantnim za praćenje. Očekuje se da će ova utakmica biti jedan od vrhunaca Olimpijskih igara u Francuskoj, a navijači širom Srbije već s nestrpljenjem iščekuju početak ovog velikog sportskog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading