ČEKAJ DA VIDIŠ GROBARE! Lesor sa Olimpijskih igara oduševio navijače Partizana

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atmosfera na utakmici je bila zaista sjajna.

ČEKAJ DA VIDIŠ GROBARE! Lesor sa Olimpijskih igara oduševio navijače Partizana

Foto: Starsport

Matijas Lesor

Na košarkaškom turniru na Olimpijskim igrama, Francuska je ostvarila pobedu nad Brazilom, radujući domaće navijače u Lilu. Nakon meča, Matijas Lesor je izazvao oduševljenje pristalica Partizana iz Humske svojom izjavom u "miks zoni". Ovaj talentovani košarkaš nije propustio priliku da spomene Partizan i svoje navijače, te je poslao poruku novom igraču crno-belih, Frenku Nilikini. Lesor je otkrio da je Nilikina pozitivno reagovao na njegov komentar, te mu je poručio: "Videćeš sledeće sezone…".

- Upravo sam rekao Franku Nilikini, misliš li da je ovo glasno, na šta mi je on potvrdno odgovorio. Samo sam mu dodao “Videćeš sledeće sezone…” Atmosfera je bila stvarno sjajna, malo drugačija nego na utakmicama Evrolige. Nije bila, da tako kažem, neprijateljska. Bilo je glasno, navijači su nas bodrili…Sve u svemu, sjajno - rekao je Matijas Lesor.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 

Atmosfera na utakmici je bila zaista sjajna, kako je istakao Lesor. On je naglasio da je bila drugačija u odnosu na utakmice Evrolige, te da nije bila neprijateljska. Navijači su pružili podršku igračima, stvarajući pozitivnu atmosferu koja je doprinela sjajnom sportskom događaju.

U prvoj utakmici košarkaškog turnira na Olimpijskim igrama, Francuska je ostvarila važnu pobedu nad Brazilom. Ovaj rezultat obradovao je brojne domaće navijače u Lilu, stvarajući euforičnu atmosferu među ljubiteljima košarke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading