TO ĆE BITI POSLEDNJI PLES: Đoković ovim KOMENTAROM zapalio mreže, evo o čemu je reč!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neizvesnost raste

TO ĆE BITI POSLEDNJI PLES: Đoković ovim KOMENTAROM zapalio mreže, evo o čemu je reč!

Foto: Profimedia

Žreb za teniski turnir na Olimpijskim igrama doneo je mogućnost da već u drugom kolu gledamo jedan od najvećih teniskih klasika - duel Novaka Đokovića i Rafaela Nadala. Ovo bi bio susret koji bi mnogi teniski fanovi jedva dočekali, s obzirom na rivalstvo ova dva vrhunska tenisera.

Novak Đoković je na sinoćnoj svečanosti u Parizu govorio o svom velikom rivalu, Rafaelu Nadalu. Ovo je samo podgrejalo interesovanje za potencijalni meč na Olimpijskim igrama.

Ukoliko bi se susreli na Olimpijskim igrama, meč između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala bi bio više od običnog teniskog nadmetanja. Obojica imaju bogatu istoriju međusobnih duela, a svaki njihov susret je prava poslastica za ljubitelje tenisa.

 

 

Idemo, to će definitivno biti spektakl, kao u stara dobra vremena. Nadam se da ćemo se sresti u tom 2. kolu jer će to biti poslednji ples za obojicu. Svako poštovanje za Rafu. Jeste imao problema sa povredama, ali je i dalje kralj šljake. Ono što je on uradio na terenima Rolan Garosa je neprocenjivo, jedva čekam da zajednom sa njim izađem na teren - rekao je Đoković oduševio je sve prisutne.

Rivalstvo između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala seže unazad više od decenije. Njihovi mečevi su često bili neizvesni i puni preokreta, navijači širom sveta već sada s nestrpljenjem iščekuju potencijalni susret između ova dva velikana tenisa. 

Očekivanja su velika, a ljubitelji tenisa jedva čekaju da vide kako će se razviti ovaj potencijalno epski meč.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading