ŠTETA: Milica Nikolić poražena u osmini finala - šansa za medalju ipak postoji!

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

27.07.2024

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osmina finala za nju je bila kobna.

ŠTETA: Milica Nikolić poražena u osmini finala - šansa za medalju ipak postoji!

Foto: Twitter.com/Team Serbia/printscreen

Milica Nikolić nije uspela da se plasira u četvrtfinale Olimpijskih igara u Parizu.

Srpska džudistkinja doživela je poraz u osmini finala Olimpijskih igara. Njena protivnica, Špankinja Laura Martines Abalenda, bila je bolja sa ubedljivih 10:0.

Nikolićeva je ušla u meč sa velikim ambicijama, ali se suočila sa snažnom konkurentkinjom koja joj nije ostavljala mnogo prostora za manevar. Ipak, sam plasman na Olimpijske igre predstavlja veliki uspeh i dokaz njenog talenta i predanog rada.

Ova mlada džudistkinja iz Srbije već je ostvarila značajne rezultate u svojoj karijeri, a njen nastup na Olimpijadi bio je prilika da pokaže svoje umeće i borbeni duh. Iako ishod meča nije bio u njenom korist, njen trud i predanost sportu zaslužuju divljenje i poštovanje.

 

 

Milica Nikolić je svojim zalaganjem i upornošću postala uzor mnogim mladim sportistima u Srbiji, a njeni rezultati su inspiracija za dalji razvoj džudo sporta u zemlji.

Prethodno, u prvoj rundi, Milica Nikolić je ostvarila pobedu nad Slovenkom Marušom Štangar rezultatom 1:0. Ova borba je bila izuzetno neizvesna i obe džudistkinje su pružile snažan otpor jedna drugoj.

Martinez Abelenda će se u četvrtfinalu Olimpijskih igara boriti protiv Kazahstanke Abibe Abužakinove, pružajući još jedan uzbudljiv meč za ljubitelje džudoa.

Srpska džudistkinja ipak može da se okiti olimpijskom medaljom, ali sada zavisi od španske takmičarske. Ukoliko Abelenda stigne do finala, Milica Nikolić bi kroz repesaž ipak mogla da stigne do odličja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading