KARLEUŠA ZAUSTAVILA SAOBRAĆAJ KOD BANJALUKE! Diva sletela u KAUBOJSKOM ODELU, pa poslala moćnu poruku!

Autor:

Zabava

27.07.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom potvrdila svoj kultni status!

KARLEUŠA ZAUSTAVILA SAOBRAĆAJ KOD BANJALUKE! Diva sletela u KAUBOJSKOM ODELU, pa poslala moćnu poruku!

Foto: instagram.com/karleusastar

Najveća domaća pop zvezda Jelena Karleuša je večeras, 27. jula, održala spektakularan koncert u Čelincu, u Republici Srpskoj, povodom Dana opštine Čelinac.

Dolazak Jelene je bio dočekan velikim oduševljenjem, a nepregledna masa ljudi sa nestrpljenjem i uzbuđenjem pevala njene pesme i đuskala uz njih.

Jelena je sletela u komšijsku zemlju privatnim avionom, što je dodatno naglasilo njen status prave svetske zvezde. Razlog za ovakav dolazak je bio i taj što je imala zakazan drugi nastup istog dana u Crnoj Gori, u Budvi, pa je morala brzo da se prebaci na drugu lokaciju.

 

 

Nakon završetka koncerta, Jeleni je uručen buket cveća kao gest zahvalnosti, dok je publika uzvikivala njeno ime u znak podrške i divljenja. Posebno oduševljenje prisutnih izazvao je njen autfit za scenu - srebrno izdanje sa kaubojskim šeširom, što je dodatno doprinelo spektakularnoj atmosferi koncerta.

Jelena je bila dirnuta prijemom i podrškom koju je dobila od publike te se zahvalila svima putem svog Instagram profila, izražavajući svoju zahvalnost i sreću zbog uspešnog nastupa i tople dobrodošlice koju je doživela u Čelincu. Njen talenat, energija i harizma su još jednom oduševili publiku i potvrdili njen status jedne od najvećih pop zvezda na ovim prostorima.

- Tako se to radi - napisala je Jelena kratko i jasno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading