STANOJEVIĆ ZADOVOLJAN NAKON UTAKMICE U UBU: Bili smo dinamični

Autor:

Sport

27.07.2024

22:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je pobedio Jedinstvo iz uba rezultatom 4:0.

STANOJEVIĆ ZADOVOLJAN NAKON UTAKMICE U UBU: Bili smo dinamični

Foto: Starsport

Ugodno veče za Grobare na Ubu. Čak i u situaciji kad nisu imali priliku da vide Mateusa Saldanju, navijači Partizana su svedočili drugoj pobedi u sezoni, zadovoljni iskustvom Bibarsa Natha, golgeterskim instinktom povratnika Đorđa Jovanovića i talentom Nemanje Trifunovića.

Sve to može da raduje i trenera Aleksandra Stanojevića, koji jeste promešao karte, sklonio osim Brazilca (nije ga ni uvodio) još Nikolu Antića (van protokola) i na kraju proslavio pobedu. Onu koja malo diže moral ekipi posle bruke u Lublinu.

Republika

Foto: Starsport

 

 

- Bili smo dinamični - kaže trener Partizana.

- Zadovoljan sam kako smo igrali, bili smo dinamični, stvarali šanse, u divnom ambijentu. Hvala navijačima, bili su uz nas i sve vreme nas sjajno bodrili. Čestitam igračima - rekao je Stanojević u mikrofon TV Arena sport.

Dosta razloga za nezadovoljastvo imao je trener Partizana igrom protiv Napretka i Dinama i zato je pitanje kako bi sad ocenio izdanje, odnosno da li je u nastavki važniji rezultatski ili psihološki aspekt.

- Sve je bitno, jer smo mi Partizan. Moramo da igramo dobro, da se iskupimo, da radimo. Svaka utakmica je važna, bez obzira da li imamo šanse ili ne - dodao je Stanojević pred revanš sa Ukrajincima u kojima će njegovi momci juriti četiri gola zaostatka.

Jedinstvo je u prva dva kola identičnim rezultatima poraženog od Crvene zvezde i Partizana (po 0:4).

- Ubedljiv poraz, ali moramo dalje. Partizanu čestitke na zasluženoj pobedi. Moramo dalje, nama tek sad predstoji borba za bodove - rekao je Slaven Kovačević, koji „pokriva“ Ivana Radovanovića, jer šef stručnog štaba još nema licencu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading