NEVEROVATNI DAMIR MIKEC PROŠAO U FINALE! Srpski strelac gađao MAESTRALNO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Počistio" je kvalifikacije!

NEVEROVATNI DAMIR MIKEC PROŠAO U FINALE! Srpski strelac gađao MAESTRALNO!

Foto: Tanjug/AP

Damir Mikec

Još sjajnih vesti za srpske sportiste iz Pariza! Nakon Jovane Arsić i Milice Nikolić i Damir Mikec je prebrodio prvu prerpreku i tako krenuo ka odbrani medalje osvojene u Tokiju.

Srpski strelac je u disciplini vazdušni pištolj deset metara kao najbolji prošao u finale i u nedelju će se boriti za medalju. I biće prvi favorit za zlato s obzirom na rezultat! Neverovatan je bio srpski strelac, u šest serija nije gađao niti jednom ispod 96!

Samo jednom je pogodio osmicu, u prvom krugu imao skoro i maksimum pogodivši samo jednu devetku i zasluženo je prošao dalje.

Drugo mesto u kvalifikacijama zauzeo je Italijan Federiko Nilo Maldini, dok je treći bio Nemac Kristijan Rajc.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Damir Mikec

Podsetimo, od 10 časova ujutru počeo je program koji će se u našoj zemlji pratiti sve do večernjih sati. Nakon plasmana Jovane Arsić u četvrtfinale takmičenja u veslanju i četvrtoplasiranih Pimenova i Cvetkova, pratimo nastupe čak četvorice naših plivača - Andrej Barna, Velimir Stjepanović, Nikola Aćin i Justin Cvetkov u disciplini 4x100 metara slobodnim stilom.

Baš kao i Damir Mikec sa vazdušnim pištoljem će na scenu izaći i čuvena Zorana Arunović u 12:30 časova. Nakon toga kreće ono što svi čekamo, a to je meč Novaka Đokovića protiv Metjua Ebdena, za kog se nadamo se da će trajati što manje i da ćemo stići na vreme da od 15:45 ispratimo i nastup Sare Ćirković u kategoriji boks do 54 kilograma.

Za kraj dana - stoni tenis u singlu i Izabela Lupulesku protiv Adrijane Dijaz od 20:45 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading