SRBENDA U PARIZU: Pozdrav našim sportistima tokom ceremonije svečanog otvaranja (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj gest izazvao je brojne reakcije i postao je tema brojnih razgovora na društvenim mrežama.

SRBENDA U PARIZU: Pozdrav našim sportistima tokom ceremonije svečanog otvaranja (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Tokom ceremonije otvaranja Olimpijskih igara u ParizuOlimpijski tim Srbije imao je neobičnog navijača koji je posebno privukao pažnju. Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se kako sportiste iz Srbije pozdravlja sunarodnik, pripadnik čuvene Legije stranaca. Sa visoko uzdignuta tri prsta poželeo im je sreću i doviknuo: "Bečejac".

Ovaj gest izazvao je brojne reakcije i postao je tema brojnih razgovora na društvenim mrežama. Mnogi su bili zaintrigirani identitetom ovog navijača i njegovim pozdravom koji je bio popraćen uzdignutim tri prsta.

 

 


Iako je Legija stranaca poznata po tome što okuplja dobrovoljce iz različitih zemalja, ovaj pozdrav je izazvao pometnju među gledaocima. Mnogi su želeli da saznaju više o ovom neobičnom navijaču i njegovoj vezi sa Legijom stranaca.

 

 

Legija stranaca, poznata i kao Strani legion, je francuska vojna jedinica otvorena za regrutovanje dobrovoljaca iz različitih zemalja. Ova jedinica privlači ljude iz celog sveta, a svrha im je da služe u francuskoj vojsci.

Sama ideja Legije stranaca privlači mnoge avanturiste, ali i ljude koji žele da započnu novi život ili se bore sa svojom prošlošću. Legija pruža mogućnost ljudima da započnu iz početka, da nauče nove veštine i da putuju širom sveta.

Pozdrav "Bečejac" koji je neobični navijač uputio sportistima iz Srbije ima poseban značaj u srpskoj tradiciji. Bečej je grad u Vojvodini poznat po svojoj istoriji, kulturi i tradiciji. Pozdrav "Bečejac" može biti simboličan način identifikacije sa svojom zemljom ili regijom, a može takođe imati i dublje značenje koje je poznato samo onima koji su deo te zajednice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading