"VIDEO SAM RASCOPANO TELO MUŠKARCA!" Jeza na Konjarniku: Stanari skidali delove tela sa roletni i betona!

Autor: Adelarda Popović/M.V.B.

Hronika

28.07.2024

00:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije su izjavile da je sve delovalo kao zločin, budući da je B.B. bio potpuno nag.

"VIDEO SAM RASCOPANO TELO MUŠKARCA!" Jeza na Konjarniku: Stanari skidali delove tela sa roletni i betona!

Foto: ST/Nemanja Pančić

U Beogradu se dogodio šokantan i strašan incident koji je uzburkao javnost. Mladić B.B., nakon što je navodno bio svirepo mučen, skočio je sa 27. sprata zgrade na Konjarniku. Ovaj tragičan događaj je izazvao ogromnu pažnju i postavio ozbiljna pitanja o sigurnosti i pravdi.

Prema informacijama Republike, B.B. je bio otet od strane A.B., koji je uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u otmici i mučenju. U trenutku hapšenja, A.B. je bio osumnjičen za ozbiljna krivična dela koja su dovela do smrti B.B. Policija i Više javno tužilaštvo u Beogradu su preuzeli slučaj i intenzivno rade na rasvetljavanju svih okolnosti.

Očevidac je opisao scene užasa koje su se odvijale nakon skoka B.B. Prema njegovim rečima, B.B. je bio krupan muškarac sa oko 120 kilograma, i deo tela, uključujući masnoće i ostalo, bio je rasut po betonu i vidljiv i nakon dva pranja. Fleka od tela je ostala na betonu uprkos pranju i čišćenju. Očevidac je ispričao da je čuo jak udarac u noći između četvrtka i petka, koji je ličio na eksploziju. Kada je otvorio roletnu, video je strašan prizor - rascopano telo muškarca.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Mesto pada

- Masnoca i delovi tela su bili svuda okolo i do pola roletni na prizemlju. Dva puta su prali iz komunalnog prozore i zidove smrkom, a onda je vlasnik stana i sam prao hemikalijama da bi uklonio ostatke -  rekao je sagovornik Republike.

Komšije su izjavile da je sve delovalo kao zločin, budući da je B.B. bio potpuno nag. Policajci su pronašli njegove stvari u kontejneru koji se nalazio niže. Izjava komšija iz zgrade na adresi Rudo 1, gde je muškarac pao, dodatno je potvrdila da je u pitanju ozbiljan slučaj.

Pitanje koje se sada postavlja je da li je B.B. skočio kroz prozor ili je bačen. Ako se tokom istrage utvrdi da je bačen, odgovorni će biti optuženi za ubistvo. Takođe, poznato je da je B.B. ranije bio osuđivan zbog trgovine narkoticima i proveo je tri i po godine u zatvoru zbog te presude.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading