NOVAK SE JAVIO U "MINUT DO DVANAEST": Ovo je bilo jako neočekivano za njega (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubedljivom pobedom je slavio naš Novak Đoković nakon veoma brzog meča protim Metjua Ebdena.

NOVAK SE JAVIO U "MINUT DO DVANAEST": Ovo je bilo jako neočekivano za njega (FOTO)

Foto: Profimedia

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković, perfektno je započeo takmičenje na Olimpijskim igrama u Parizu. Veoma lako i veoma brzo slavio protiv Metjua Ebdena iz Australije sa 2:0, po setovima 6:0, 6:1 u prvom kolu ovog turnira, te sada čeka boljeg iz duela Marton Fucovič - Rafael Nadal.

Novak Đoković je imao velike sreće na žrebu, bar u prvom kolu, gde je dobio za protivnika Ebdena koji je inače dubl igrač, što se moglo i videti.

Ubedljivom pobedom je slavio naš Novak Đoković nakoj veoma brzog meča protim Metjua Ebdena, a onda se javio u "minut do 12", pošto je poslao poruku putem svog Instagram profila.

- Nisam očekivao da se sretnem sa dubl igračem na Olimpijskim igrama, ali poštujem Metjua Ebdena i gledamo ka sledećem meču - kratko je napisao Novak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Podsetimo, nakon što je Novak Đoković ubedljivom pobedom završio prvo kolo takmičenja na Olimpijskim igrama u Parizu, on čeka boljeg iz duela Marton Fucovič - Rafael Nadal.

Srpski teniser Novak Đoković ostvario je ubedljivu pobedu nad australijskim teniserom Metjuom Ebdenom na Olimpijskom turniru u Parizu, plasiravši se u drugo kolo takmičenja. Rezultat meča bio je 6:0, 6:1. Ebden, inače uspešan dubl igrač, dobio je priliku da se takmiči u pojedinačnoj konkurenciji zbog odustajanja brojnih tenisera.

Novak je posle meča izneo svoje utiske. Đoković je otkrio da li će gledati meč Nadala i Fučoviča. Pobednik tog duela igraće protiv srpskog asa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading