ĐOKOVIĆ OTKRIO DA LI ĆE GLEDATI NADALA: Novak poslao jasnu poruku!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Spremili se sa njim kao da je finale'' - navoe je Nole.

ĐOKOVIĆ OTKRIO DA LI ĆE GLEDATI NADALA: Novak poslao jasnu poruku!

Foto: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković ostvario je ubedljivu pobedu nad australijskim teniserom Metjuom Ebdenom na Olimpijskom turniru u Parizu, plasiravši se u drugo kolo takmičenja. Rezultat meča bio je 6:0, 6:1. Ebden, inače uspešan dubl igrač, dobio je priliku da se takmiči u pojedinačnoj konkurenciji zbog odustajanja brojnih tenisera.

Novak je posle meča izneo svoje utiske. Đoković je otkrio da li će gledati meč Nadala i Fučoviča. Pobednik tog duela igraće protiv srpskog asa. 

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

- Mislim da je to slučaj. Videćemo šta će biti sa njim. Spremili se sa njim kao da je finale. Ovde postoji već veliko interesovanje i ljudi žele da vide taj meč. Pratiću kako se kreće i kako igra. Osim ako se poklopi termin sa košarkašima, onda ću gledati košarkaše - poručio je Đoković.

Nole je ponovo pokazao izuzetnu formu i da mu puno znače Olimpijske igre i da mu puno znači podrška publike. Takođe, ozbiljno je kritikovao organizatore turnira zbog pravila. Svi navijači sa ogromnim iščekivanjem, a pogotovu ako dođe do okršaja sa Nadalom. To bi bila velika teniska senzacija i okršaj jedan od največih igrača svih vremena.

Foto: Republika.rs

Republika u Parizu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading