ALEKSANDRA PERIŠIĆ: Novak grli savrešno!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša vicešampionka u taekvondou, srebrna Aleksandra Perišić je ovog jutra bila gost Jutarnjeg show-a kod Irene Karaklajić na Radiju S.

ALEKSANDRA PERIŠIĆ: Novak grli savrešno!

Foto: Promo

Aleksandra Perišić

Devojka čije suze su nas sve pogodile, konačno je prestala da plače, ali je zato priznala da su joj sinoć na balkonu klecala kolena:

- Čim sam se popela tamo i krenula da mašem odmah su mi krecala kolena. Ne znam šta da uradim, kako da pokažem koliko sam srećna i zahvalna što su svi došli da nas podrže.

Na pitanje voditeljke Irene Karaklajić, da li su kolena više klecala od balkona ili zagrljaja Novaka Đokovića, Aleksandra je rekla da je ipak od balkona.

- Taj zagrljaj ću pamtiti ceo život. Stvarno mi je velika čast što mi je Novak čestitao na medalji i tek sada vidim kolika je veličina te medalje.

Instagram link: https://www.instagram.com/reel/C-nOES8qdNP/

Do ranih jutarnjih časova su se slavile medalje, zajedno, svi kao jedan. Zanimalo nas je ko je bio najveseliji.

Republika

Foto: Promo

Aleksandra Perišić pokazuje srebrnu medalju iz Pariza

- Kada sam ja došla, Zorana Arunović je pravila šou, uzela mikrofon, počela da peva, stvarno je bila neverovatna. Broj jedan. I Bogdan Bogdanović je uzeo mikrofon i pevao.

Osvrnuli su se i na njene suze, svi su osvajanje srebrne medalje zapamtili po Aleksandrinim suzama.

- Bila sam tužna što nisam mogla da se pronađem u toj borbi. Žao mi je što nisam uspela da ispoštujem taktiku od trenera. Znam šta smo sve prošle i da je ostao taj jedan momenat od četiri ili šest minuta da zavšim to što smo počele. Mnogo mi je bilo krivo što se nisam pokazala da se vidi ko sam zapravo.

Kakvi su dalji planovi, ko joj je najviše kidao živce od drugih sportista i gde će stajati srebrna medalja, možete videti na sledećem linku:

YouTube link: https://youtu.be/tY6RzmOBHoM?si=kJ3cH1VnUA69ku8O

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading