"ALEKSANDRA JE DNO, NE ZNA SE GDE JE" Filip Car napravio STRAVIČAN POTEZ, bivša mu ovo NIKADA neće oprostiti!

Autor:

Zadruga

13.08.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić ni ne sluti šta joj Filip Car kuje iza leđa!

"ALEKSANDRA JE DNO, NE ZNA SE GDE JE" Filip Car napravio STRAVIČAN POTEZ, bivša mu ovo NIKADA neće oprostiti!

Foto: ATA Images, Zadruga/official

Nedavno je odjeknulo kao bomba da su se Aneli Ahmić i Filip Car zapratili na društvenoj mreži Instagram, što je izazvalo oprečne reackije kod njihovih fanovi. I dok jedni navijaju da se tu rodi nešto više, sa druge strane, mnogi smatraju da Car namerno provocira Aleksandru Nikolić

Tog mišljenja je i bivši takmičar ,,Zadruge" Predrag Lazić poznatiji kao Peca. Za njega se dosta spekuliše da će ući u rijaliti ,,Elita 8", te s toga vrlo često komentariše elitarske teme na Instagramu. Tako je ovog puta prokomentarisao što su se Aneli i Car zapratili, a nije imao lepo mišljenje o tome. 

- Prodali bi ljudi sebe za rijaliti, lagano što naši stari ljudi, našla krpa zakrpu - napisao je Peca, pa nastavio:

Republika

Foto: Instagram.com

Peca Lazić komentarisao Filipa Cara i Aneli Ahmić

 

 

 

- Bože, ne razumem ovo Cara, čovek dobio ćerku, divno stvorenje i to mu nije dovoljno, a ispod komentara, brako Caki, Aleksandra je najgora, Aleksandra je dno, ali ta ista Aleksandra je stalno sa detetom, dok tata ne znamo gde je, a što se tiče mlade dame sa desne strane, nju ne bih toliko komenstarisao, to glumatanje morala, pa pitamo dete, je l' voliš auto umesto, je l' voliš mamu i tako, materijalista čist - napisao je Predrag na Instagramu.  

Ni Aneli, ni Car se zada nisu oglašavali po pitanju ove teme, ali definitivno se na Instagram stranicama već uveliko komentariše ovaj potez. Mnogi smatraju da je ovo samo jedan od koraka za priču u ,,Eliti 8", dok drugi navijaju za odnos tuburlentan preokret priče. 

BONS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading