NBA LEGENDA OPLELA PO DŽEJMSU! Pogrešnom su dali MVP nagradu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni as ima svog favorita.

NBA LEGENDA OPLELA PO DŽEJMSU! Pogrešnom su dali MVP nagradu!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država osvojila je peto uzastopno zlato na Olimpijskim igrama u Parizu, kada je u pitanju muška košarka.

Blistave igre novog "drim tima" je iz prvih redova pratio nekadašnji učesnik NBA Ol-stara Stefon Marberi. Svojevremeno eksplozivni plejmejker nije bio zadovoljan odlukom koja je doneta o najkorisnijem igraču turnira najvećeg sportskog planetarnog događaja.

Trofej olimpijskog MVP završio je u rukama iskusnog Lebrona Džejmsa (39), dok Marberi smatra da je nagradu trebalo da dobije najbolji trojkaš današnjice Stef Kari.

Foto: Profimedia

Stef Kari i Kevin Durant

- Dali su MVP nagradu pogrešnom čoveku. Možda su greškom uzviknuli njegovo ime. U reprezentativnoj košarci, ako ne znate da šutirate, lopta ne može da bude u vašim rukama u finišu utakmice. Shvatam da je Lebron mnogima "Kralj", ali reći ću ovo – kada mu date ono što ne zaslužuje, praktično kažete da treba da bude nagrađen na velikoj sceni zbog onoga što je uradio ranije. Ne, ovog puta to nije zaslužio - napisao je proslavljeni as na društvenim mrežama.

Stefon Marberi (47) je igrao u NBA od 1996. do 2009. godine i nije ispunio ogromna očekivanja koja je imao pre nego što je došao u najjaču ligu na svetu. Kasnije je od 2010. do 2018. godine igrao u CBA i postao najveća zvezda u istoriji kineskog košarkaškog šampionata.

U dresu reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država je pre dve decenije u Atini osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading