IMAN HELIF JE MUŠKO! Šokantne tvrdnje bokserske iz Bugarske! Imamo evideinciju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal koji je obeležio OI!

IMAN HELIF JE MUŠKO! Šokantne tvrdnje bokserske iz Bugarske! Imamo evideinciju!

Foto: Profimedia

Olimpijske igre u Parizu započele su uz kontroverze koje su bile vezane za alžirsku bokserku Iman Helif. Međutim, uprkos tim početnim problemima, završile su se njenim trijumfom i osvajanjem zlatne medalje. Iman Helif je uspela da proslavi svoj uspeh sa protivnicama koje su takođe osvojile medalje, a koje nisu dovodile u pitanje njen pol.

Međutim, iako su se Olimpijske igre završile, situacija se nije smirila. Bugarska bokserka Džoana Nvameru je pokrenula novu temu tvrdeći da je Iman Helif zapravo muškarac. Nvameru je čak izjavila da je spremna da ponudi dokaze za svoje tvrdnje. Ova bugarska bokserka, koja je ostvarila zapažene pobede u svom dosadašnjem takmičarskom učešću, iznela je svoje tvrdnje tokom jednog gostovanja, ističući da je imala priliku da se upozna sa Helif, ali da nije poverovala u priču njenog tima o hormonskim promenama usled načina života koji vodi.

Foto: Profimedia

Iman Helif

- Kelif ima neku vrstu unutrašnjih problema. Ali on je muško. Ostaću pri svojim rečima dok on/ona ne uradi test da dokaže svetu da je žena. Ali svi znamo da se to neće dogoditi. Mislim da smo imali tri-četiri sparinga. Imam evidenciju o svemu. Mogu da potvrdim da je ovo za mene muškarac. Muška snaga. Muške tehnike, sve - poručila je Bugarka.

Nakon ovih izjava, javnost je podeljena, a očekuje se dalji razvoj situacije. Nvameru je poznata i po svom angažmanu van boksa, budući da se bavi i poslom dublera na snimanju akcionih scena u filmovima i serijama. Njene tvrdnje su svakako izazvale veliku pažnju kako sportske, tako i šire javnosti, te će budući razvoj situacije sigurno biti praćen sa velikim interesovanjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading