PRVA FOTOGRAFIJA DŽEJEVE UNUČICE! Zbog jednog detalja na slici svima su UDARILE SUZE NA OČI! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.08.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerno u javnosti!

PRVA FOTOGRAFIJA DŽEJEVE UNUČICE! Zbog jednog detalja na slici svima su UDARILE SUZE NA OČI! (FOTO)

Foto: youtube.com/instagram.com/printscreen

Marija Ramadanovski, ćerka najvećeg dorćolskog šmekera i legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog, doživela je poseban trenutak u svom životu pre nešto više od mesec dana, kada je postala majka. Na svet je donela prelepu devojčicu, koju su njeni roditelji, Marija i njen suprug Stefan Davidović, s oduševljenjem dočekali. Marija je svoju sreću podelila sa svetom putem društvenih mreža, pokazujući ručicu svoje novorođene ćerke putem Instagram profila, što je izazvalo brojne reakcije i emotivne komentare među njenim fanovima.

Andrijana Tomanić, koja je bila bliska sa Džejem Ramadanovskim tokom poslednjih dvadeset godina njegovog života, izrazila je svoju radost i čestitala novopečenim roditeljima. Tog 11. jula, se oglasila:

- Presrećna sam. Dobro nam došla Mia. Čestitam mami Mariji i tati Stefanu. Srećno rođenje Mie - rekla je ona, a ove reči odražavaju radost koju je cela porodica doživela zbog dolaska novog člana.

Ime Mia, koje je dobila beba, je kratko i nežno, a poslednjih deset godina je veoma popularno u našim krajevima, kao i u inostranstvu. Značenje imena Mia može se interpretirati na različite načine, ali najčešće se smatra da je skraćenica imena Marija, što je posebno zanimljivo, budući da je ponosna majka upravo po imenu Marija.

Foto: Instagram.com/Marija Ramadanovski

Marija Ramadanovski i Mia

Marija je danas na svom Instagram profilu objavila prvu fotografiju svoje naslednice, čime je rastopila srca svih fanova, a posebno onih koji vole pokojnog pevača. Marija je pozirala nasmejana, sa ćerkicom u zagrljaju, a svima su udarile suze na oči zbog činjenice da deda nije uspeo da je dočeka i zagrli.

Marija je prošle godine uplovila u bračne vode sa svojim izabranikom Stefanom Davidovićem. Njihovo građansko venčanje održano je u restoranu, koji je bio i mesto njihovog svadbenog veselja. Nakon što su se venčali, par je nastavio skladan odnos koji smo imali prilike da vidimo u javnosti, a sada su postali roditelji, čime su dodatno obogatili svoj život i doneli novu radost u svoje porodice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading