POVRAĆALA SAM TRI DANA I OSLABILA ČETIRI KILOGRAMA! NEVEROVATNO priznanje Jelene Đoković!

Autor:

Sport

13.08.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novakova supruga baš ima problema sa ovim stvarima!

POVRAĆALA SAM TRI DANA I OSLABILA ČETIRI KILOGRAMA! NEVEROVATNO priznanje Jelene Đoković!

Foto: Republika.rs

Na nedavnoj žurci organizovanoj za naše olimpijce, Jelena Đoković je bila među najveselijim gostima, uživajući u atmosferi i đuskajući čitavo veče. Iako je bila u središtu zabave, Jelena nije popila ni kap alkohola. Razlog za to leži u njenom iskustvu sa alkoholom koje je podelila u jednom intervjuu. Jelena je istakla da je jednom prilikom probala alkohol, ali je to iskustvo rezultiralo sa tri dana povraćanja i gubitkom četiri kilograma telesne težine. Ovo iskustvo je dodatno utvrdilo njenu odluku da izbegava alkohol i kofein u svakom obliku.

- Probala sam kafu, nije mi se dopala. Zapravo, povraćala sam cele noći posle toga. Probala sam i cigaretu, pa povraćala celu noć. Probala sam i alkohol, povraćala tri dana i oslabila četiri kilograma za to vreme. Probala sam bar nekoliko puta - navela je Jelena i dodala:

Foto: M. M./ATAImages

Jelena Đoković

- Ne koristim kofein ni u kakvoj formi. Čak ni u zelenom čaju. Možda kafa ne predstavlja porok za većinu ljudi, ali meni je porok sve što bi moglo da kod mene izazove zavisnost koje ne bih mogla da se oslobodim. Nikad mi se nije dopadala pomisao da izgubim kontrolu nad svojim telom - navela je Jelena- Ako ne koristim kofein, kako bih se opustila, održala fokus i ostala budna, šta je alternativa? Malo sam istraživala i dobila mnogo dobrih ideja i predloga. Pronašla sam svrhu u promeni načina razmišljanja o hrani, vežbanju, zdravlju generalno. Sve je dobilo više smisla kada sam uložila više vremena kako bih to bolje razumela - istakla je Jelena Đoković.

Na proslavi žene i devojke naših košarkaša su zasijale u belim, crnim i tigrastim haljinama. Njihov modni izbor je privukao pažnju, doprinoseći ukupnom sjaju i atmosferi proslave. Svojim stilom i elegancijom, ove dame su dodatno obeležile veče posvećeno slavlju i ponosu naših sportskih uspeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading