"ORLOVE" JE POKRAO U POLUFINALU OI! Oglasio se sudija koji je POGURAO Amere ka zlatu! Nećete verovati čime se PRAVDAO! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramne odluke eliminisale su Pešićev tim iz meča sa Francuzima.

"ORLOVE" JE POKRAO U POLUFINALU OI! Oglasio se sudija koji je POGURAO Amere ka zlatu! Nećete verovati čime se PRAVDAO! (VIDEO)

Foto: BH basket

Košarkaški svet je nedavno bio svedok izuzetno uzburkanih reakcija nakon finalne utakmice Olimpijskih igara u Parizu, gde je našim košarkašima bilo zabranjeno da osvoje zlatnu medalju.

Srpski trener na klupi Monaka, Saša Obradović je javno prokomentarisao da je sudijska trojka, predvođena Ademirom Zurapovićem, iz Tuzle, imala značajan uticaj na ishod meča.

Na društvenim mrežama se brzo proširila video kompilacija koja je izdvojila sve sporne odluke koje su išle na štetu naše reprezentacije.

Nakon intenzivnih spekulacija i javnog pritiska, Ademir Zurapović se konačno oglasio. Na pitanje novinara bosanskog portala Raport da prokomentariše optužbe o skandaloznim sudijskim greškama, Zurapović je izjavio da ne želi da se upušta u raspravu o tim temama.

Naglasio je da svako treba da odgovara za svoje postupke i da ne želi da doprinosi sukobima. Njegova odluka da se suzdrži od komentara sigurno će izazvati dodatne reakcije u košarkaškoj javnosti.

- Neću da odgovaram na takve stvari, svako neka odgovara za svoje postupke. Jednostavno, neću da pričam o tome, da dolivam ulje na vatru - rekao je Ademir Zurapović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading