NIJE OSVOJIO MEDALJU, ALI JESTE NEŠTO MNOGO VREDNIJE! Atletičar je nakon takmičenja uradio OVO (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Privukao je veliku pažnju medija i publike.

NIJE OSVOJIO MEDALJU, ALI JESTE NEŠTO MNOGO VREDNIJE! Atletičar je nakon takmičenja uradio OVO (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Brazilski atletičar Almir dos Santos nije baš imao sreće na Olimpijskim igrama kada je u pitanju osvajanje medalja, ali je postigao veliki, možda čak i najveći uspeh van sportskih borilišta. Naime, Dos Santos je iznenadio sve prisutne kada je kleknuo na stazu i zaprosio svoju devojku Talitu Ramos, koja je radosno pristala da postane njegova supruga. Ova romantična scena oduševila je publiku koja je srdačno pozdravila ovaj gest ljubavi.

 

 


U disciplini skoka u dalj, zlatnu medalju je osvojio Španac Džordan Dijaz, dok je srebro pripalo Portugalcu Pedru Pikardu. Bronzanu medalju osvojio je Italijan Andi Diaz. Iako Dos Santos nije uspeo da se domogne medalje, njegov romantičn gest privukao je veliku pažnju kako medija, tako i publike.

Olimpijske igre su očigledno postale mesto ne samo sportskih nadmetanja, već i romantičnih gestova. Dos Santos i Ramos nisu prvi par koji je na Olimpijskim igrama izrekao sudbonosno "da", ali su definitivno doprineli da ovo takmičenje bude još jedno mesto gde se ljubav proslavlja na velikoj sceni.

Talita Ramos, buduća supruga Allmira dos Santosa, zrači osmehom na fotografijama koje su objavljene nakon romantičnog trenutka na stadionu. Njihova ljubavna priča sigurno će ostati upamćena kao jedan od najlepših trenutaka ovogodišnjih Olimpijskih igara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading