UMALO SKANDAL NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Odbojkašice na korak do tuče - di-džej je smirio situaciju (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj neobičan preokret na terenu dodatno je začinio već dramatičan sportski događaj.

UMALO SKANDAL NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Odbojkašice na korak do tuče - di-džej je smirio situaciju (VIDEO)

Foto: printscreen/X

Finale Olimpijskih igara u odbojci na pesku između Brazila i Kanade donelo je ne samo sportsku dramu, već i neobičan muzički preokret. Iako su brazilske igračice pobedile rezultatom 2:1 u setovima, više pažnje izazvala je žustra rasprava između kanadske igračice Brendi Vilkerson i brazilske igračice Ane Patrisije tokom trećeg, odlučujućeg seta.

Dok su se igračice sukobile na terenu, sudija je pokušavao da smiri tenzije, čak im je dao po žuti karton. Međutim, vrhunac dramatičnog trenutka nastupio je kada je di-džej pustio pesmu "Imagine" Dona Lenona, koju mnogi smatraju nezvaničnom himnom Olimpijskih igara. Umesto nastavka tenzija, igračice su počele da se smeju i aplaudiraju jedna drugoj, dok je publika na tribinama takođe pevala i aplauzom pozdravila potez di-džeja.

 

 

Mi smo takmičarke i borimo se za istu stvar: postoji samo jedna zlatna medalja. Odmah posle utakmice, sve je to ljubav i poštovanje. Izvlačimo ono najbolje jedni u drugima i čast mi je da igram protiv ovog tima - rekla je Kanađanka posle meča.

Ovaj neobičan preokret na terenu dodatno je začinio već dramatičan sportski događaj, naglašavajući ljudsku povezanost i emocije koje prate vrhunski sport. Olimpijske igre su još jednom pokazale da su više od takmičenja, postavljajući primer fer pleja i sportskog duha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading