SVAŠTA BIH REKAO BOLJE DA NE PRIČAM! Stojačić KIPTI od besa nakon ispadanja sa OI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Basketaši razočarali.

SVAŠTA BIH REKAO BOLJE DA NE PRIČAM! Stojačić KIPTI od besa nakon ispadanja sa OI!

Foto: OKS

Reprezentacija Srbije u basketu 3x3 nije uspela da se plasira u polufinale Olimpijskih igara u Parizu, nakon poraza od selekcije Francuske rezultatom 22:19 u meču plej-ina za plasman među četiri najbolje ekipe koje će se boriti za medalje. Nakon meča, Strahinja Stojačić je izneo svoje utiske.

- Nemam mnogo reči da kažem. Ovo niko od nas nije očekivao, pogotovu da ćemo završiti takmičenje pre finalnog dana, ali to je sport. Nismo bili na našem nivou, nismo zaslužili. Realitvno mogu reći da sam ja glavni krivac za to. Izgubili smo od Kineza, Litvanaca, to nismo smeli da izgubimo. Mislim da su ovu utakmicu protiv Francuza odigrali najbolje, ali jednostavno nismo zaslužili i to je to - poručio je Stojačić i dodao:

Foto: OKS

Strahinja Stojačić

- Svašta bih rekao bolje da ne pričam. Ovo je šok za sve nas. Svi smo zamišljali da ćemo da završimo kao Novak, da ćemo uzeti zlatnu medalju, ali očito je teže nego što smo zamišljali to - naveo je Strahinja Stojačić.

U polufinalnim duelima sastaće se Holandija - Litvanija i Letonija - Francuska, dok su borbe za medalje na programu u ponedeljak od 18:30 časova. Ovim porazom, reprezentacija Srbije u basketu 3x3 završila je svoje učešće na Olimpijskim igrama u Parizu, ali ostaje da se istakne hrabrost i borbenost naših basketaša koji su pružili izuzetan otpor i učinili da meč bude neizvestan do samog kraja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading