MOĆNA PORUKA! Oglasio se veliki Novakov prijatelj i čestitao ZLATO na OI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se dive Đokovićevom podvigu!

MOĆNA PORUKA! Oglasio se veliki Novakov prijatelj i čestitao ZLATO na OI!

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković uspeo je da se domogne zlata na Olimpijskim igrama u Parizu. Nole je pobedio Karlosa Alkarzaa u finalu rezultatom 2:0 i tako postao besmrtan.

Među mnogobrojnim čestitkama koje su stigle Novaku Đokoviću povodom ovog velikog uspeha, posebno se istakla čestitka njegovog dugogodišnjeg prijatelja, čuvenog fudbalera Zlatana Ibrahimovića.

Foto: instagram/iamzlatanibraihovic/screenshot

Zlatan čestitao Novaku

- Jednostavno najbolji - napisao je čuveni fudbaler.

Foto: Twitter/printscreen

Zlatan Ibrahimović i Novak Đoković

Novak Đoković je tokom celog turnira pokazao izuzetnu dominaciju i odlučnost, što je rezultiralo ovim zlatnim medaljom. Njegova sposobnost da se izbori sa izazovima na terenu i da sačuva svoj mentalni fokus je impresivna, što ga čini istinskim šampionom.

Sada već možemo da kažemo da je Novak Đoković najbolji sportista svih vremena! Đoković je još jednom dokazao svoj neverovatan talenat i upornost, osvajajući zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu i time ostavljajući dubok trag u istoriji sporta. Srbija je ponosna na svog šampiona, a Novak Đoković je još jednom pokazao zašto se smatra jednim od najboljih tenisera svih vremena.

Novak Đoković nastavlja da inspiriše generacije kako na terenu, tako i van njega, svojim primerom istinskog sportskog duha i profesionalizma. Ovaj zlatni trenutak na Olimpijskim igrama u Parizu će sigurno ostati urezan u svest svih ljubitelja tenisa širom sveta kao još jedna epoha u karijeri ovog izuzetnog sportiste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading