BILO JE SVEGA! Branković neutešan nakon ispadanja sa OI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Basketaši ostali bez borbe za medalju!

BILO JE SVEGA! Branković neutešan nakon ispadanja sa OI!

Foto: OKS

Reprezentacija Srbije u basketu doživela je poraz od domaće selekcije Francuske u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Parizu rezultatom 22:19. Nakon meča, Marko Branković, jedan od ključnih igrača srpske selekcije istakao je da su donosili loše odluke u ključnim situacijama,

- Ne znam šta bih rekao… Igrali smo promenljivo čitav turnir. U nekim mečevima smo blistali, u nekim bili neprepoznatljivi. To nismo bili mi. Imali smo nekoliko teških poraza. Donosili smo loše odluke u krucijalnim trenucima. To je presudilo. Francuska je danas bila bolja od nas. Čestitam i želim sve najbolje u nastavku. Za 20-ak dana nas očekuje Evropsko prvenstvo i moramo se okrenuti ka narednom takmičenju - rekao je Branković i dodao:

- Bilo je svega, ofanzivnih skokova, ubačenih šuteva iz naših grešaka… Definitivno smo igrali neprepoznatljivo za nas. Ne znam šta bih rekao. Protiv Litvanije smo vodili 18:14 i onda izgubili zbog nekoliko gluposti. Ovo je jedan od težih poraza, ali moramo nastaviti dalje - naveo je Marko Branković.

U polufinalnim duelima sastaće se Holandija - Litvanija i Letonija - Francuska, dok su borbe za medalje na programu u ponedeljak od 18:30 časova. Ovim porazom, reprezentacija Srbije u basketu 3x3 završila je svoje učešće na Olimpijskim igrama u Parizu, ali ostaje da se istakne hrabrost i borbenost naših basketaša koji su pružili izuzetan otpor i učinili da meč bude neizvestan do samog kraja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading