TEŽIM PUTEM DO MEDALJE! Odbojkašice Srbije dobile najgoreg mogućeg protivnika na OI! Poznat i termin!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li Srbija može do zlata?

TEŽIM PUTEM DO MEDALJE! Odbojkašice Srbije dobile najgoreg  mogućeg protivnika na OI! Poznat i termin!

Foto: Profimedia

Nakon poraza od Kine u poslednjem kolu grupe A, ženska odbojkaška reprezentacija Srbije se priprema za četvrtfinalni meč protiv Italije, aktuelnog osvajača Lige nacija koji je na programu u utorak od 21.00 čas. Iako je Srbija mogla sebi da obezbedi boljeg rivala, poraz ih je doveo do sedmog mesta u novom kosturu, gde su se suočili sa najtežim mogućim protivnikom.

Italijanske odbojkašice su dominirale u svojoj grupi, ostvarivši tri pobede bez izgubljenog seta. Sa impresivnim rezultatima protiv Kenije i Turske, Italija ulazi u četvrtfinale kao jedan od favorita za osvajanje turnira.

Foto: Profimedia

Odbojkašice Srbije

Nedavni prijateljski mečevi između Srbije i Italije, u kojima su naše odbojkašice zabeležile pobedu od 3:2 i remi 2:2, mogu imati uticaj na psihološku pripremu za predstojeći duel. Međutim, kada su u pitanju zvanični mečevi, Italija je slavila u prethodna tri duela, uključujući i finale Evropskog prvenstva. Poslednji trijumf Srbije nad Italijom dogodio se na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Reprezentacija Srbije sada ima priliku da pokaže svoju snagu i odlučnost u borbi protiv izuzetno jakog protivnika. S obzirom na istoriju međusobnih duela i trenutnu formu obe ekipe, očekuje nas izuzetno uzbudljiv četvrtfinalni okršaj. Svi ljubitelji odbojke sa nestrpljenjem očekuju ishod ovog susreta, koji će sigurno doneti uzbuđenje i neizvesnost do poslednjeg poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading