ZABRANJEN NASTUP DESINGERICE! Nakon skandala izdato zvanično SAOPŠTENJE: Neće niko da BIJE našu decu! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.08.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub u kom je popularni reper trebalo da natupa se oglasio, nastala neviđena drama na društvenim mrežama!

ZABRANJEN NASTUP DESINGERICE! Nakon skandala izdato zvanično SAOPŠTENJE: Neće niko da BIJE našu decu! (FOTO)

Foto: Youtube/printscreen/pink/gTravel

Sve više popularniji reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, ne prestaje da svojim ponašanjem intrigira javnost širom regiona, a upravo zbog toga se sada suočio sa iznenadnim otkazivanjem nastupa u jednom od klubova u Vrnjačkoj Banji. Kontroverzni izvođač, poznat po svojim skandaloznim nastupima gde često mlati patikom po omladini, renda sir i pravi banana split, naišao je na otpor organizatora koji su odlučili da otkažu njegov nastup.

Naime, kako se navodi u njihovom saopštenju, odluka je doneta jer navodno "ne žele da neko bije decu na nastupima".

Republika

Foto: printscreen/instagram

Desingerici otkazan nastup u Vrnjačkoj banji

- Otkazano! Ne damo da neko bije našu decu patikom po glavi. Deca nisu kriva, mi smo tu da brinemo o njima i ukažemo im na to šta je dobro za njih, a šta nije - stoji u saopštenju kluba na društvenoj mreži Instagram.

Međutim, ovaj potez organizatora izazvao je burne reakcije među Desingericinim fanovima, ali i širom javnosti. Dok neki podržavaju odluku kluba, smatrajući je potrebnim potezom zbog reperovih kontroverznih postupaka, drugi veruju da je otkazivanje nastupa samo pokušaj da se smanji negativan publicitet i izbegne osuda javnosti.

 

 

- Ali eminentni klub u Vrnjačkoj Banji koji je pozvao Desingericu da nastupa, pa ga onda pompezno otkazao, kao da udara i pljuje ljude od prošle srede. Ajde, bre, da nema osude javnosti pustili bi i njega samo da uzmu pare, nego ajd' sad malo morala... Morali su - stoji u jednoj od objava na društvenoj mreži "Iks" (nekadašnji Tviter), a isti korisnik dodaje da je pomenuta objava na Instagramu obrisana.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa spornim klubom u kom je Desipiću zakazan nastup, kao i sa njegovim menadžmentom, ali do objavljivanja ovog teksta nismo dobili odgovor na naše pozive i poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading