OGLASIO SE I DŽAJIĆ NAKON NOVAKOVOG ZLATA! Znali smo i pre Pariza da si najbolji i najveći u istoriji sporta

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je ostvario veliki uspeh osvajanjem zlatne medalje na OI.

OGLASIO SE I DŽAJIĆ NAKON NOVAKOVOG ZLATA! Znali smo i pre Pariza da si najbolji i najveći u istoriji sporta

Foto: www.profimedia.rs

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić čestitao je Novaku Đokoviću osvajanje zlatne medalje u tenisu na Olimpijskim igrama u Parizu.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dragan Džajić

 

- Dragi Novače, čestitamo ti od srca na još jednom neverovatnom podvigu. Znali smo i pre Pariza da si najbolji i najveći u istoriji sporta, ali je zlatna olimpijska medalja najbolji mogući pečat na jednu fantastičnu karijeru. Tvoja strast i posvećenost najbolji su primer kako se u profesionalnom sportu stiže do vrhunskih rezultata, a tvoja harizma, sportski duh i skromnost, osobine koje te čine velikim šampionom i na terenu i van njega. Svaki tvoj uspeh je inspiracija dolazećim generacijama i pokazatelj da trudom, upornošću i verom u sebe, snovi vrlo lako postaju realnost. Hvala ti još jednom što si pobedom protiv jednog od pripadnika tog novog talasa, mladog Alkaraza, celu srpsku naciju učinio ponosnom i što si nam omogućio da se radujemo još jednoj zlatnoj olimpijskoj medalji - rekao je Džajić.

Podsetimo, na nedavno završenim pariskim Olimpijskim igrama u tenisu, najbolji teniser svih vremena Novak Đoković ostvario je veliki uspeh osvajanjem zlatne medalje, čime je upotpunio svoju već impresivnu karijeru. Đoković, koji već godinama važi za jednog od najboljih tenisera sveta, sada može sa ponosom reći da je osvojio sve moguće titule u tenisu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading