PREDSEDNIK VUČIĆ POSLAO VAŽNU PORUKU NACIJI! "To dugujemo našem narodu"!

Autor:

Vesti

05.08.2024

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prethodnoj deceniji izgradili smo našu zemlju, nastavićemo da gradimo i razvijamo Srbiju, istakao je predsednik.

PREDSEDNIK VUČIĆ POSLAO VAŽNU PORUKU NACIJI! "To dugujemo našem narodu"!

Foto: printscreen/RTVPink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Instagramu i poslao snažnu poruku.

Republika

Foto: instagram.com/avucic

Aleksandar Vučić

 

- U prethodnoj deceniji izgradili smo našu zemlju, nastavićemo da gradimo i razvijamo Srbiju, to dugujemo našem narodu - poručio je Vučić.

Inače, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetiće danas gradilište Dečje bolnice Tiršova II, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Predsednik će gradilište Dečje bolnice Tiršova II posetiti u 22 časa. Zbog velikog značaja Dečje bolnice Tiršova II, na molbu predsednika Srbije i insistiranje Vlade Srbije, radovi se odvijaju u tri smene.

Podsećamo, na naslovnoj strani današnjeg izdanja crnogorskog nezavisnog dnevnika Vijesti centralnu poziciju zauzeo je tekst "Plate opet veće u Srbiji, susedna država nakon dve i po godine ponovo prestigla Crnu Goru" sa slikom predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića kako steže pesnicu.

Sam predsednik Vučić nedavno se obratio putem Instagrama i istakao ogroman uspeh Srbije, koji se ogledao u tome da je prvi put u našoj zemlji prosečna plata prešla 100.000 dinara, da je sada 855 evra i dodao da je pre deset godina bila samo 330 evra.

Prema njegovim rečima, ovo pokazuje da se Srbija nalazi na odličnom putu, što očigledno primećuju i naši susedi iz Crne Gore.

- Dobili smo podatke za maj prosečne plate u Republici Srbiji u mnogim našim gradovima. U Beogradu prosečna plata je 1.075 evra, u Novom Sadu 982 evra, u Nišu 813 evra i približava se proseku republike - rekao je predsednik.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (34)

Loading
Zora

05.08.2024 18:24

Ponosni smo što se naša Srbija razvija velikom brzinom.

Doca

05.08.2024 18:27

Bravo predsedniče

Ana

05.08.2024 18:31

Srbija nikada nije bila u boljoj poziciji. Hvala Vučiću

Maja

05.08.2024 18:32

Ovo su rezultati napornog rada i predanosti. Srbija je ponosna predsednika.