DETALJI STRAVIČNOG NAPADA! Mladić nožem više od 10 puta ubo ženu! "Bila je prostitutka iz Brazila"

Autor:

Svet

03.08.2024

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena je prevezena u bolnicu gde je zadržana na daljem lečenju

DETALJI STRAVIČNOG NAPADA! Mladić nožem više od 10 puta ubo ženu! "Bila je prostitutka iz Brazila"

Foto: Tanjug/AP

Policijska uprava brodsko-posavska izvestila je da su u petak uveče uhapsili muškarca koji se sumnjiči da je ranije tog dana u stanu u centru Slavonskog Broda nožem teško povredio ženu, a koja je u bolnici zadržana na daljem lečenju.

U saopštenju stoji da su policajci u petak u 23 sata uhapsili mušku osobu, 2003. godišta, zbog sumnje u počinjenje krivičnog dela i teško povređivanje žene te nastavljaju dalje kriminalističko istraživanje.

Ranije u petak, oko 15,20 sati, policija je primila dojavu da neko doziva u pomoć, a potom su u stanu u centru Slavonskog Broda zatekli povređenu žensku osobu.

Pozvali su Hitnu medicinsku pomoć koja je povređenoj pružila lekarsku pomoć i prevezla je u bolnicu gde je zadržana na daljem lečenju i van je životne opasnosti.

Mediji nezvanično navode da je u iznajmljenom apartmanu mladić nožem zadao više od 10 ubodnih rana ženi za koju kažu da je prostitutka iz Brazila, piše Danas.hr.

Podsetimo, početkom prošlog meseca prostitutka iz Las Vegasa Larisa Garsija (30) ubijena tokom odnosa sa klijentom za koji joj je plaćeno 2.000 dolara.

Osumnjičeni Džejson Kendal (35) je ugovorio odnos sa Larisom, a kada mu je ona tražila dodatnu isplatu, muškarac se razbesneo i "davio je 10 minuta nakon čega je imao seks sa njom".

"Džejson je rekao da je Larisa zahtevala dodatnu isplatu zbog čega ju je Džejson udario. Udarao ju je u lice i 'davio deset minuta' a 'onda je imao seks sa njom'. Nakon seksa sa Larisom, Džejson je rekao da ju je 'odvukao od vrata i otišao'. Po izlasku iz hotela pozvao je policiju da prijavi predoziranje", navodi se u policijskim dokumentima.

Anonimni čovek, koji je identifikovan kao Kendal, pozvao je 911 i prijavio predoziranje u hotelskoj sobi. Policija je alarmirala obezbeđenje koje je ženu zateklo na podu sa posekotinom na vilici.

Hitna pomoć je nesrećnu ženu smestila u bolnicu Spring Valej. U krvi Larise nisu otkriveni alkohol ili droga zbog čega je predoziranje odmah isključeno kao mogući uzrok smrti.

Umesto toga, lekari su sumnjali da je žrtva podlegla povredma koje su uočene tokom pregleda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading