BRAVO! Srpkinja slomila Italijanku za 22 sekunde i ide na bivšu olimpijsku šampionku!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska džudiskinja započea učešće u Parizu pobedom!

BRAVO! Srpkinja slomila Italijanku za 22 sekunde i ide na bivšu olimpijsku šampionku!

Foto: Profimedia

Srpska džudistkinja Milica Žabić započela je svoje učešće na Olimpijskim igrama u Parizu sa ubedljivom pobedom nad Italijankom Asjom Tavano. Već u uvodnim sekundama borbe, Milica je uspela da obori svoju protivnicu na tatami i ostvari pobedu iponom, svega 22 sekunde od početka meča. Ovim brzim trijumfom, Milica se plasirala u drugo kolo takmičenja u kategoriji preko 78 kilograma, gde će joj protivnica biti iskusna Kubanka Idalis Ortiz, olimpijska šampionka iz 2012.

Foto: Profimedia

Milica Žabić u žaru borbe

U drugom kolu, Milica Žabić će se suočiti sa Kubankom Idalis Ortiz, koja je u prvoj rundi savladala Indijku Tuliku Man. Ortiz je iskusna takmičarka sa zavidnim uspesima, te se očekuje izuzetno zanimljiv duel između ove dve džudistkinje. S obzirom na brzu pobedu u prvom kolu, Milica ulazi u drugi meč sa velikim samopouzdanjem, te se nadamo da će uspeti da ostvari još jedan uspeh i da se plasira dalje u takmičenju.

Ostaje da vidimo kako će se dalje odvijati takmičenje za Milicu Žabić na Olimpijskim igrama u Parizu, te sa nestrpljenjem očekujemo njen naredni meč protiv Idalis Ortiz. Sve u svemu, srpski džudo tim ima razloga za optimizam, a Milica će imati priliku da pokaže svoje umeće i borbenost u nadi da osvoji medalju na ovogodišnjim Olimpijskim igrama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading