BRAVO, BASKETAŠI! Srbija je pobedila Holandiju u poslednjoj sekundi

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je gusto, ali je Strahinja postigao pobednička dva boda.

BRAVO, BASKETAŠI! Srbija je pobedila Holandiju u poslednjoj sekundi

Foto: KSS

Basketaši Srbije

Reprezentacija Srbije u basketu 3x3 na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. nastavlja put ka medalji. Nakon poraza od Kine naši momci su se u trećem kolu sastali s Holandijom u 10.05. Srbija je bila favorit s obzirom na dominaciju poslednjih godina, sa osvajanjem evropskih i svetskih prvenstava.

Republika

Foto: Republika.rs

 

 

Reprezentacija Srbije u basketu 3x3 zabeležila je drugu pobedu na Olimpijskim igrama. Slomljena je žilava i dobra Holandija sa 21:19 zahvaljujući nestvarnoj dvojci Strahinje Stojačića uz zvuk sirene. 

Reprezentacija Srbije u basketu je očekivano nadmašila reprezentaciju Holandije na Olimpijskim igrama u Parizu, sa perfektnim rezultatom 21:19. Bilo je gustih momenata, pogotovo na samom kraju, kad je bilo 19:19 samo nekoliko sekundi pred kraj, ali su se naši reprezentativci lagano izvukli i krenuli ka pobedi.

 

 

Naši basketaši su od samog starta pokazali dominaciju na terenu i ispravili su greške koje su pravili u duelu sa reprezentacijom Kine. Pobedom nad reprezentacijom Holandije, reprezentativci Srbije se izjednačuju s prvo i drugo plasiranim basketaašima, odnosno sa Letonijom i Francuskom. Porba za zlatnu medalju je i dalje moguća, ali sve zavisi od igre Letonije i Francuske, kao i naše, u daljim mečevima.

Basketaši sada idu na odmor, a na teren se vraćaju već večeras pošto ih od 22.35 očekuje duel sa Francuzima.

Strahinja Stojačić i družina bili su na deobi trećeg mesta sa skorom 1-1. Isti učinak je imao i današnji protivnik. 

Basketaška reprezentacija Srbije je nakon uvodne pobede nad Amerikom u prvom kolu Olimpijskih igara, poražena sinoć od Kine sa 21:15. Neugodan poraz kom se niko nije nadao može otežati put Srbiji do prvog mesta i direktnog plasmana u polufinale, ali znači našem timu da bi ostao na zemlji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading