EVROPSKI ŠAMPION STIŽE U BARSELONU: Katalonci prave paklenu ekipu!

Autor:

Sport

01.08.2024

13:21 >> 14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barse se ozbiljno sprema za narednu sezonu!

EVROPSKI ŠAMPION STIŽE U BARSELONU: Katalonci prave paklenu ekipu!

Foto: Profimedia

Fudbalski svet je uzbuđen zbog najnovije vesti - talentovani španski fudbaler Dani Olmo je na pragu prelaska u redove katalonskog giganta. Nakon sjajnih nastupa na nedavno završenom Evropskom prvenstvu, gde je bio jedan od ključnih igrača španske reprezentacije, Olmo je privukao pažnju Barselone koja je aktivno radila na realizaciji ovog transfera.

Potez Barselone u pokušaju dovođenja Dani Olma predstavlja odličan korak ka jačanju tima. Olmo bi se pridružio još jednom sjajnom španskom reprezentativcu, Niku Vilijamsu, čime bi Barselona stvorila zapanjujuću kombinaciju najboljih igrača Španije sa Evropskog prvenstva. Ovaj transfer bi takođe bio odgovor Barselone na angažman Kilijana Mbapea od strane najljućeg rivala Reala.

Foto: Tanjug/AP

Dani Olmo

Prema nezvaničnim informacijama, Olmov transfer bi koštao oko 60.000.000 evra, a on bi potpisao ugovor sa Barselonom do 2030. godine. Ovaj mladi fudbaler je pokazao impresivnu formu, a njegovi nastupi za Lajpcig i špansku reprezentaciju su privukli pažnju fudbalskih stručnjaka širom Evrope.

Prošle sezone, Olmo je nastupao za Lajpcig gde je odigrao 25 utakmica, postigao osam golova i zabeležio pet asistencija. Njegova izvanredna forma i konstantna prisutnost na terenu su dodatno doprineli interesovanju Barselone za ovog talentovanog fudbalera. Olmo bi mogao da postane ključni igrač Barselone u narednim sezonama, donoseći svežinu i kvalitet timu koji se trudi da povrati svoju dominaciju na fudbalskoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading