LJUBAV PREMA DRŽAVI NEMA CENU: Srbin u ludom kombiju došao do Lila da gleda "orlove''!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za spektakl.

LJUBAV PREMA DRŽAVI NEMA CENU: Srbin u ludom kombiju došao do Lila da gleda "orlove''!

Foto: Republika.rs

Košarkaške reprezentacija Srbije i Sjedinjenih Američkih Država odmeriće snage u okviru prvog kola Olimpijskih igara u Parizu od 17.15 u Lilu. Ovo će biti veliki spektakl i prava predstava u kojoj će svi uživati. Ulice Lila preplavljene su navijačima Srbije koji veruju da ''orlovi'' mogu da lete do pobede protiv nikada jačeg američkog drim-tima na čelu sa Lebronom Džejmsom.

Jedan od navijača Srbije oduševio je sve. Naime, on se zove Dejan Tadić i u Lil je sa ekipom došao sa kombijem koji ne može da ide brže od 75 km/h. On je oktrio kako su putovali i kako su došli na ovu ideju.

- Na prilike neke oko 2,5-3 dana smo putovali između nekih 500-600 kilometara. Morali smo, spavali smo manje više, noću nas je uvatila neka kiša, puštao nam je dole ulje. Raznorazne neke probleme smo imali usput, ali na kraju smo ga nekako doterali. Nije mogao preko 75, tako da držali smo svoje trake, noću smo se sklanjali, uglavnom smo manje više spavali. Onda u toku dana smo ga cepali. Evo ti pozadi, imali smo i koš. J****a su nas ovi ovde zaj****i, vidi, trebalo je to montiran, spreman. Ovde da ga zakačimo i da cepamo, ali ne da nam policija - rekao je Tadić i dodao:

- 1987, ma mašina zvoni 1.6, dizel ma pesma. Prevalio je sad, piše 800 hiljada na satu, znači milion i šesto sigurno - istakao je Dejan Tadić.

Ovaj meč ima veliki značaj za obe ekipe, jer će pobeda doneti veliko samopouzdanje i prednost u narednim susretima. Srbija će imati priliku da pokaže svoju snagu i kvalitet, dok će Sjedinjene Američke Države želeti da potvrde svoj status apsolutnog favorita. Na parketu će deliti pravdu sudijski tim sačinjen od Joana Rosa, Hulija Anaja i Martinsa Kozlovskisa, dok će delegat na ovom meču biti Jasvant Mutetuvegama iz Šri Lanke.

Foto: Republika.rs

Republika u Lilu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading