"PRIJATELJI" PREDVIDELI SMRTI METJUA PERIJA! Fanovi serije traže da se izbaci ova scena! PODUDARNOST JE JEZIVA!

Autor:

Zabava

01.08.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reč je o detalju iz pete epizode sedme sezone, koja je emitovana 2000.

"PRIJATELJI" PREDVIDELI SMRTI METJUA PERIJA! Fanovi serije traže da se izbaci ova scena! PODUDARNOST JE JEZIVA!

Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Nakon smrti Metjua Perija fanovi "Prijatelja" pokrenuli su peticiju da se scena iz pete epizode sedme sezone serije potpuno ukloni. Kao razlog za to navodi se "jeziva podudarnost" sa načinom na koji je Peri izgubio život i scenom u kojoj se Monika (Kortni Koks) i Čendler fotografišu nakon veridbe, te da su "Prijatelji" predvideli smrt slavnog glumca!

Podsetimo, glumac je prošle godine pronađen mrtav u hidromasažnoj kadi u njegovoj kući u Los Anđelesu, a obdukcija je navela da se glumac udavio usled akutnih efekata ketamina.

Upravo to je razlog zbog kojeg fanovi pozivaju da se jedna scena iz popularnih "Prijatelja" izbriše. Na društvenim mrežama su istakli da je mnogima jeziva, nakon što se saznao uzrok glumčeve smrti.

Republika

Foto: Profimedia, Tanjug/AP

 

Reč je o detalju iz pete epizode sedme sezone koja je emitovana 2000, a prikazuje Moniku i Čendlera kako pokušavaju da se fotografišu nakon veridbe. Kako Čendler jednostavno nije u stanju da dobro ispozira za fotografiju, Monika postaje sve više nervozna i kaže mu:

- Šta ti je s licem? Ova fotografija ima za cilj da kaže da će se Geler i Bing venčati, a ne da lokalna žena spasava morona koji se davi.

Kada fotograf počne da se smeje, Monika mu odbrusi:

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

- Hej, nemoj da mu se smeješ, on je moj davljenik.

Na društvenim mrežama neki fanovi su rekli osećaju da je šala malo previše za ovaj trenutak kada se zna da je Peri umro upravo od posledica davljenja.

- "Ovu scenu moraju da izbace iz serije. Oni su prilično predvideli budućnost", "Ne, sada moraju da izbace ovu scenu", "Može li ova scena biti jezivija" - pisali su fanovi na mrežama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading