GOLAC ŽESTOKO UDARIO NA UPRAVU PARTIZANA: Ko dovodi ove fudbalere, GDE SU NAŠA DECA?

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

01.08.2024

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaista je tužno i zastrašujuće.

GOLAC ŽESTOKO UDARIO NA UPRAVU PARTIZANA: Ko dovodi ove fudbalere, GDE SU NAŠA DECA?

Foto: Starsport

Ivan Golac

Fudbaleri Partizana juče, u 20 časova, sastali su se u revanš meču s fudbalerima Dinamo Kijeva na domaćem terenu, gde su ponovi izgubili sa rezultatom 3:0. S obzirom na to da se prvi meč završio katastrofalnim rezultatom za igrače Partizana, kada je Dinamo poveo sa 6:2, krajnji rezultat ova dva fudbalska kluba je 9:2 za Dinamo Kijev. 

O ovoj sramoti crno-belih za Republiku je pričao Ivan Golac, vidno razočaran u upravu Partizana.

Republika

Foto: Starsport

Ivan Golac

 

- Tužno je gledati nemoć, postaje bezpredmetno. To je toliko daleko od neozbiljnosti, ali da stvar bude još gora, imamo sledeću utakmicu sa Švajcarcima... Primiti devet golova iz dve utakmice i to računati kao pozitivan skor razočaravajuće je. Ko dovodi ove fudbalere? A verovatno nisu jeftini. Gde su naša deca? Da smo sa našom decom primilli devet golova, ne bi bilo toliko strašno. Zaista je tužno i zastražujuće kada vidite prazan stadion, koji je inače uvek pun i veseo. Ovo sve izgleda jako tužno i besmisleno, ne mogu da vidim ništa pozitivno, nijedan segment o kojem možemo da pričamo - rekao je Ivan Golac.

Srpski vicešampion Fudbalski klub Partizan završio je već nakon dva odigrana meča ovogodišnje kvalifikacije za Ligu šampiona i svoj put ka evropskoj jeseni tražiće kroz drugo po kvalitetu takmičenje, Ligu Evrope.

Nakon, slobodno se može reći blamaže na Lublin areni, gde je kijevski Dinamo slavio rezultatom 6:2, očekivala se reakcija momaka u crno-belim dresovima, ali beogradskih 0:3 pred praznim tribinama u Humskoj možda je svima onima kojima su crno-bele boje na srcu palo još teže od ostvarenja u prvoj kvalifikacionoj utakmici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading