NOVI VIDIĆ JE ROĐEN! Na EP izdominirao, pa završio u KANDŽAMA ITALIJE!

Autor:

Sport

01.08.2024

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je zvanično.

NOVI VIDIĆ JE ROĐEN! Na EP izdominirao, pa završio u KANDŽAMA ITALIJE!

Foto: www.profimedia.rs

Reprezentativac Srbije, Strahinja Pavlović, posle uspešnog učešća na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, zvanično je predstavljen kao novi fudbaler Milana.

Nakon igranja za klubove poput Partizana, Monaka, Briža, Bazela i RB Salcburga, Pavlović je privukao pažnju brojnih klubova, ali je Milan bio taj koji je uspeo da ga dovede u svoje redove.

Video kojim je Pavlović predstavljen pokrenuo je lavinu komentara na društvenim mrežama, a navijači Milana su izrazili veliko oduševljenje dolaskom ovog talentovanog defanzivca.

Njegovo potpisivanje kamere i ostavljanje otiska prsta ostavilo je jak utisak na navijače, koji su ga nazvali novim Nemanjom Vidićem i Terminatorom, upoređujući ga sa čuvenim Japom Stamom.

- Zdravo navijači Milana. Veoma sam srećan što sam ovde. Nadam se da se vidimo na stadionu -  rekao je Pavlović, koji se potpisao na kameru i ostavio otisak prsta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AC Milan (@acmilan)

 

Interesantna činjenica je da je Pavlović odabrao dres sa brojem 31, istim brojem koji je nekada nosio čuveni holandski fudbaler, Jap Stam. Ovo je dodatno pojačalo uzbuđenje među navijačima, koji su videli ovo kao počast prema legendi kluba.

Stameni štoper je potpisao ugovor sa Milanom do 30. juna 2028. godine, sa mogućnošću produženja saradnje na još godinu dana. Očigledno je da su čelnici "rosonera" prepoznali potencijal i kvalitet ovog mladog fudbalera, te su odlučili da mu pruže dugoročnu podršku.

Pavlović je izrazio svoje oduševljenje što je postao deo Milana i izrazio nadu da će se uskoro susresti sa navijačima na stadionu.

Foto: Starsport

Strahinja Pavlović

Uz Pavlovića, Milan planira da dodatno pojača svoj tim kako bi bio konkurentan u domaćem šampionatu i Ligi šampiona. Očekuje se da će narednih nedelja biti još transfer aktivnosti, a navijači sa nestrpljenjem iščekuju nove akvizicije.

Dolazak Strahinje Pavlovića u Milan definitivno je pokrenuo talas uzbuđenja među navijačima, a s nestrpljenjem se očekuje njegov debi u dresu ovog slavnog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading