ALKARAZ BESAN NA ORGANIZATORE OI: Ne znam zašto ovakav program

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takođe je izrazio razočaranje zbog poraza u dublu sa Rafaelom Nadalom.

ALKARAZ BESAN NA ORGANIZATORE OI: Ne znam zašto ovakav program

Foto: www.profimedia.rs

Mladi španski teniser Karlos Alkaraz suočava se sa izuzetno zahtevnim rasporedom na Olimpijskim igrama. Nakon što je već učestvovao u nekoliko mečeva, Alkaraz je izrazio nezadovoljstvo zbog kratkog vremena između mečeva. Ipak, uprkos umoru, on je odlučan da maksimalno iskoristi svoje vreme između mečeva kako bi se odmorio i pružio svoj najbolji tenis.

Ne znam zašto ovakak program, zašto su moj meč stavili prvi na program – nije pravo 21-godišnjem Špancu.

Nemam drugog izbora, moram da prihvatim stvari onakvim kakve jesu. Moram maksimalno da iskoristim vreme između dva meča kako bih se odmorio. Svestan sam da ako budem dobro igrao, imam šanse da donesem Španiji medalju - rekao je on.


Alkaraz je takođe izrazio razočaranje zbog poraza u dublu sa Rafaelom Nadalom, ističući da je bilo nezaboravno iskustvo imati priliku da igra sa legendarnim teniserom. On je naglasio da je oduvek sanjao da igra sa Nadalom i da je svestan da je njihova saradnja ovde završena. Ipak, Alkaraz ističe da će pokušati da izvuče pozitivna iskustva iz ove saradnje, te da je sve bilo čudesno.
Republika

Foto: Profimedia

 

 

Malo sam razočaran jer sam svestan da više nećemo imati priliku da igramo zajedno, da se naša lepa priča ovde završila. Bilo je to nezaboravno iskustvo. Moj san je još od dečačkih dana bio da igram sa Rafom, da učim od njega i to se ostvarilo. Sada ću pokušati da izvučem pozitivna iskustva a istina je da je sve bilo čudesno - zaključio je Alkaraz.


Unatoč izazovima i umoru, Alkaraz je svestan da ima šanse da donese Španiji medalju ukoliko odigra dobro. On će se boriti protiv Tomija Pola u četvrtfinalu, a ukoliko pobedi, suočiće se sa Kasperom Rudom ili Feliksom Ožea-Alijasim u polufinalu. Ovi izazovi samo dodatno potvrđuju odlučnost mladog tenisera da se izbori za uspeh na Olimpijskim igrama.

Iako izazovi na putu Karlosa Alkaraza nisu mali, njegova odlučnost i želja za uspehom su neosporni. Njegova borba na Olimpijskim igrama predstavlja primer istinskog sportskog duha i predanosti, te će mnogi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem pratiti njegove naredne mečeve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading