JOŠ JEDNO PRIZNANJE ZA HEROJA! Policijski sindikat Srbije uručio zahvalnicu Milošu Jevremoviću!

Autor:

Vesti

30.07.2024

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bravo!

JOŠ JEDNO PRIZNANJE ZA HEROJA! Policijski sindikat Srbije uručio zahvalnicu Milošu Jevremoviću!

Foto: instagram/printscreen/police_union_of_srb

Veljko Mijailović, predsednik Policijskog sindikata Srbije uručio je zahvalnicu žandarmu Milošu Jevremoviću, koji je nakon ranjavanja u vrat, eliminisao teroristu Miloša Žujovića

- Milošu Jevremoviću, pripadniku 3. čete OŽ Beograd i članu Policijskog sindikata Srbije, uručena je Zahvalnica od Policijskog sindikata Srbije za iskazanu hrabrost i visok stepen profesionalizma prilikom obavljanja policijskih poslova. Zahvalnicu mu je uručio Veljko Mijailović, predsednik Sindikata. 


Miloš Jevremović (35) teško je ranjen iz samostrela tokom terorističkog napada ispred ambasade Izraela 29. juna tekuće godine. Izvanredna hrabrost i posvećenost sigurnosti građana Srbije svedočanstvo su profesionalne doslednosti, što svakako predstavlja suštinu osećanja dužnosti u najtežim situacijama.

Iznad svega nas raduje Milošev brzi oporavak u teškim okolnostima koje su ga zadesile- navodi se objavi na instagram stranici police_union_of_srb.

Podsećamo, Miloš Jevremović, žandarm koji je ranjen strelom tokom terorističkog napada ispred izraelske ambasade u Beogradu, opisao je kako je izgedao taj 29. jun, kada se napad desio.

- Bio je to sasvim redovan dan, sve do te situacije kada se sve promenilo. Sećam se svega. Žujović nije bio sumnjiv kada je prišao prvi put, jer se trudimo da pomognemo ljudima i odgovorimo na sva pitanja. Drugi put kada je prišao postao je sumnjiv. Onda se desio napad, desilo se šta se desilo - rekao je Jevremević gostujući na TV Prva.

Na pitanje šta su rekle kolege, Jevremović je rekao:

- Kolege su analizirale situaciju, ja sam se trudio da profesionalno odgovorim na taj zadatak, svi su bili zadovoljni mojom reakcijom, dobio sam samo pohvale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading