HOROSKOP ZA SREDU 7. AVGUST! Strelci - danas je bitno da imate dobru taktiku, Lavovi - doneli ste pogrešnu odluku i sada se kajete!

Autor:

Vesti

07.08.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA SREDU 7. AVGUST! Strelci - danas je bitno da imate dobru taktiku, Lavovi - doneli ste pogrešnu odluku i sada se kajete!

Foto: Shutterstock

Ribe, nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rešenje. Stalo vam je da one budu prihvaćene. Vodolije, situacija na radnom mestu se menja nabolje. Danas ćete osetiti veliku podršku saradnika, ali i nadređenih. Jarci, očekuje vas potpisivanje važnih ugovora. Uspešan poslovni dan kojim ćete biti sasvim zadovoljni. Strelci, danas je bitno da imate dobru taktiku jer samo na taj način možete da dođete do pravog rešenja. Škorpije, imaćete koristi od tuđih ulaganja u posao. Važno je da budete u kontaktu s osobama od poverenja. Vage, ako se bavite privatnim poslom, danas izbegavajte bilo kakve finansijske transakcije.

Device, preterali ste s optužbama na račun partnera. Nedostaje vam strpljenja i tolerancije. Lavovi, doneli ste pogrešnu odluku i sada se kajete. Pozovite voljenu osobu i pokušajte da ispravite grešku. Rakovi, danas ćete se uveriti da je život pun iznenađenja. Zavešće vas osoba za koju i ne sanjate. Blizanci, partner, s kojim ste u svađi, naći će način da stupi s vama u kontakt. Zaboravite na ponos i dajte mu priliku. Bikovi, danas niste raspoloženi za ljubavne razgovore i veče provodite u društvu prijatelja. Ovnovi, strasna veza u kojoj se nalazite zapada u ozbiljnu krizu. Nemojte partneru prebacivati odgovornost.

Što se zdravlja tiče, Bikove će mučiti alergija, Ovnove prehlada...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading