MUŽA VODITELJKE PINKA SMO UHVATILI U NOĆNOM PROVODU! Strasno GRLI BIVŠU ZADRUGARKU - ne piše mu se dobro! (PAPARACO FOTKE)

Autor:

Zabava

06.08.2024

23:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina je oduvek važila za veliku zavodnicu, a sada se pronela i vest da je odnedavno slobodna!

MUŽA VODITELJKE PINKA SMO UHVATILI U NOĆNOM PROVODU! Strasno GRLI BIVŠU ZADRUGARKU - ne piše mu se dobro! (PAPARACO FOTKE)

Foto: Republika

Bora Santana i voditeljka Milica Kemez su započeli svoju vezu u rijalitiju "Zadruga", a nedavno su podigli svoju vezu na viši nivo i izgovorili sudbonosno "da". Njihovo venčanje je bilo veliko i glamurozno slavlje, gde su se potrudili da maksimalno ispoštuju sve zvanice i učine ovaj dan nezaboravnim.

Oženjeni Bora rešio je izgleda sebi da da malo oduška, a ekipa našeg portala ga je uhvatila u noćnom provodu sa Minom Vrbaški. Kako možete zaključiti po fotografijama, bili su vrlo prisni i grlili se sve vreme, a kako će Milica na ovo reagovati, ostaje nam da saznamo.

Podsetimo, Minu Vrbaški je publika imala takođe prilike da upoza u rijalitiju, a pre samo nekoliko dana podigla je mnogo prašine u javnosti zbog navoda da je raskinula sa dečkom. 

Mina je obrisala sve objave sa izvesnim Dinom Kajevićem, pa su se pojavili navodi da ju je on prevario.

Foto: St/N. Pančić

Mina Vrbaški

– Morala sam da se oglasim, iako sam rekla da ne želim da komentarišem ništa. Ništa ružno neću reći jer ja u mnoge stvari ne vjerujem, a da li se to desilo ili ne, to niko ne zna. Znam da smo mi imali dvije godine zaista isuviše lijepih trenutaka i kada bih nešto ružno rekla, bilo bi kao da pljujem po sebi. Dakle, ostavljam ovu temu po strani i samo vremenu dajem priliku da pokaže šta je i kako. Sve što je suđeno to se i desi, što nije, tako valjda mora da bude. Ne želim više ni riječ o svom privatnom životu, a kamoli o meni dragim ljudima - prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading