NEĆE MOĆI OVAKO U ČETVRTFINALU! Naše odbojkašice izgubile od Kine

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su poražene u poslednjem meču, odbojkašice Srbije su već pre ovog duela obezbedile plasman u četvrtfinale Olimpijskih igara.

NEĆE MOĆI OVAKO U ČETVRTFINALU! Naše odbojkašice izgubile od Kine

Foto: www.profimedia.rs

Odbojkašice Srbije su završile takmičenje u grupnoj fazi Olimpijskih igara, zauzevši treće mesto u grupi A. U poslednjem kolu su poražene od Kine rezultatom 3:1 (21:25, 25:20, 25:22, 29:27), što je Kineskinjama donelo prvo mesto u grupi.

Izabranice Đovanija Gvidetija su imale dobar početak meča, ali su Kineskinje uspele da preokrenu rezultat i ostvare pobedu. Ovo takmičenje je pokazalo da su odbojkašice Srbije sposobne da se nose sa jakim protivnicima, ali i da se protivnici ne predaju lako.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

 


Iako su poražene u poslednjem meču, odbojkašice Srbije su već pre ovog duela obezbedile plasman u četvrtfinale Olimpijskih igara. Ipak, treće mesto u grupi znači da će se u narednu fazu takmičenja uputiti sa nešto težim zadatkom.

U isto vreme, odbojkašice SAD su ostvarile pobedu nad Francuskom i time izborile plasman u četvrtfinale Olimpijskih igara. Američke odbojkašice su pokazale visok nivo igre i ambiciju da se bore za najviši plasman na ovom takmičenju.

Odbojkašice Srbije su se suočile sa izazovima u grupnoj fazi Olimpijskih igara, ali su pokazale da imaju kvalitet i borbenost potrebnu da se nose sa najboljim ekipama sveta. Sada ih očekuje naredna faza takmičenja, gde će imati priliku da pokažu svoje sposobnosti i izbore se za što bolji plasman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading