OVI SRPSKI OLIMPIJCI SU DEBELO POKRADENI U PARIZU! Veliki skandal trese najveće sportsko takmičenje!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krajnje je vreme da se pravda zadovolji.

OVI SRPSKI OLIMPIJCI SU DEBELO POKRADENI U PARIZU! Veliki skandal trese najveće sportsko takmičenje!

Foto: Twitter/nuggets, Starsport, Tanjug/Strahinja Aćimović, Profimedia, Nemanja Miščević

Srpski sportisti su doživeli niz nepravdi na Olimpijskim igrama u Parizu, što je izazvalo ogorčenje i nezadovoljstvo kako samih sportista, tako i navijača.

Nemanja Majdov, jedan od glavnih favorita za medalju u džudou u kategoriji do 90 kilograma, doživeo je poraz od Grka Teodororosa Celidisa nakon što su mu sudije uputile tri opomene. Ova situacija je izazvala njegovu oštru reakciju, a javnost je ostala zatečena ovakvim ishodom.

Republika

Foto: Profimedia

Nemanja Majdov

 


Nakon Majdova, na red je došla Natalija Šardina koja je izgubila od Kineskinje Venlu Jang. Iako je bilo sumnji u ispravnost odluke sudija, ruska reprezentativka je ostala bez polufinala i šanse za medalju.

Vahid Abasov je takođe bio žrtva sumnjivih odluka sudija, izgubivši od Britanca Luis Ričardsona rezultatom 3:2. Ovaj poraz je izazvao dodatne kontroverze i nezadovoljstvo u srpskom timu.

Odbojkašice Srbije su tesno poražene od Amerike rezultatom 3:2, a javnost je podigla prašinu tvrdeći da je naša selekcija oštećena tokom meča. Snimak na društvenim mrežama pokazuje situaciju u kojoj je jedna reprezentativka Sjedinjenih Američkih Država dirala mrežu, što je izazvalo negodovanje i sumnje u regularnost meča.
Republika

Foto: www.profimedia.rs

Odbojkašice Srbije

 


Ovi događaji su izazvali veliku pažnju javnosti i podstakli brojne reakcije, dok su srpski sportisti izrazili nadu da se slične nepravde neće ponoviti u narednim takmičenjima. S obzirom na navedene situacije, očekuje se da će se ovi slučajevi dodatno analizirati kako bi se utvrdila eventualna nepravilnost i preduzele odgovarajuće mere.

Krajnje je vreme da se pravda zadovolji i da se srpskim sportistima pruži fer tretman koji zaslužuju na međunarodnoj sportskoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading