ĐOKOVIĆ UJEDINIO CEO SVET! SVI NAVIJAJU ZA NJEGA U FINALU: Italijani, Srbi, Poljaci, Portugalci... (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kliče se Noletovo ime u Parizu

ĐOKOVIĆ UJEDINIO CEO SVET! SVI NAVIJAJU ZA NJEGA U FINALU: Italijani, Srbi, Poljaci, Portugalci... (VIDEO)

Foto: Republika

Najbolji teniser u istoriji belog sporta Novak Đoković obezbedio je plasman u finale teniskog turnira na Olimpijskim igrama 2024 u Parizu i od 14 časova danas boriće se svoje prvo najsjajnije odličje na najvećoj svetskoj sportskoj smotri, čime bi stigao do kompletiranja "karijernog Gren slema".

U polufinalu Đoković je rezultatom 2:0 (6:4, 6:2) savladao Italijana Lorenca Musetija, tako da će se, kao što se i pred OI 2024 očekivalo, u finalu sastati sa Špancem Karlosom Alkarazom koji je izbacio Ože-Alijasima. Atmosfera u Parizu dostiže vrhunac, a Republika je na licu mesta gde je Nole danas ujedinio najrazličitije nacije.

Pored "Šatrijea", navijači iz Srbije, Italije, Poljske i Portugala glasno su klicali Noletovo ime, a najviše su se čak čule strankinje koje su bile najraspoloženije. Na pitanje: "Šta očekuju u finalu?", viknule su zajedno: "Zlatnu medalju!", baš kao i navijači iz Srbije. Lepe scene iz Pariza pred duel.

Republika

Foto: Republika.rs

 

Podsetimo, pre meča sa nezgodnim italijnskim teniserom, najbolji igrač u istoriji belog sporta redom je eliminisao Australijanca Metjua Ebdena 2:0 (6:0, 6:1), "kralja šljake" Rafaela Nadala 2:0 (6:1, 6:4), Nemca dominika Kepfera 2:0 (7:5, 6:3) i Grka Stefanosa Cicipasa 2:0 (6:3, 7:6), tako da u odlučujuću bitku ulazi bez izgubljenog seta i sa samo jednim do kojeg je morao da stigne kroz taj-brejk.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading