POPEĆU TE NA POSTOLJE NA RAMENIMA! Emotivna poruka Dragutina Angelini istopila čak i one sa KAMENIM srcem!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je lakše uz podršku tate.

POPEĆU TE NA POSTOLJE NA RAMENIMA! Emotivna poruka Dragutina Angelini istopila čak i one sa KAMENIM srcem!

Foto: printscreen/instagram

Nakon povratka u Srbiju, Dragutin Topić, otac i trener mlade atletičarke Angeline, obratio se javnosti emotivnom porukom posvećenom svojoj ćerki. Angeline je nedavno doživela povredu - napuknuće kosti skočnog zgloba, zbog čega je bila primorana da se povuče iz finala skoka uvis na Olimpijskim igrama.

Topić je istakao emotivne detalje iz Angelininog detinjstva, naglašavajući poseban odnos koji ih povezuje. U poruci odao intiman detalj iz njihovog odnosa, ističući da je kao otac nosio Angelinu na ramenima do vrtića i škole, što je bio njen omiljeni način prevoza.

- Nosio te „ćalac“ kao malu na ramenima do vrtića i škole, to si obožavala, čini mi se da ti ništa veću radost nije pružalo od toga. I sinoć te ćalac uneo u naš stan uz stepenice na drugi sprat, onako laganu kao pero, i opet uz osmeh, za to tate i služe. Obećavam ti, na prvo sledeće pobedničko postolje ću te popeti na ramenima, nećeš na to dugo čekati. Volim te - poručio je Dragutin.

 

 

Ovaj detalj svedoči o bliskosti između oca i ćerke, kao i o pažljivom odnosu koji je Topić negovao prema svojoj ćerki još od njenih najranijih godina.

Angelina se vratila u Beograd sa čizmom na nozi i u kolicima, ali to je samo privremena prepreka na njenom putu ka uspehu. Povreda nije obeshrabrila mladu atletičarku, već je samo podstakla njenu odlučnost da se vrati jača i spremna za nove izazove.

Iako je povreda privremeno zaustavila Angelinin nastup na Olimpijskim igrama, njen otac i trener ne sumnja u sjajnu budućnost svoje ćerke. Topić je izrazio uverenje da će Angelina uskoro ponovno stajati na pobedničkom postolju, a on će je, kao i nekada, nositi na ramenima. Ova poruka odiše verom u Angelininu snagu, ali i u njihovu neraskidivu vezu.

Dragutin Topić je ovom porukom pokazao ne samo ljubav prema svojoj ćerki, već i veru u njene buduće uspehe, čime je dirnuo mnoge u Srbiji i širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading